17 Eylül 2015 Perşembe

2016 ya 100 kala... :)



23 Eylül de başlayarak,  2016 ya 100 kala yani:) bir değişim süreci başlatalım. 

NRL Blogcular olarak her zaman yaptığımız gibi.. Eski yılın kirini pasını, tortularını atıp arınarak tertemiz bir bilinç ve enerji ile girelim yeni yıla...
Görüyorum ki grup olarak yaptığımızda çok daha istikrarlı ilerliyoruz. 


Horace Mann demiştir ki; Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü yaparız.


Olumlamalar da 21 gün kuralı gibi yani..

21 gün - 1 Ay aralığında yapılan pozitif olumlamalar, içsel egomuzun ve inanışlarımızın yerini alarak yaydığımız titreşimleri değiştirecek ve hayatımızda realiteye dönüşecektir. Ayrıca, bilinçaltınızda yeni ve yapıcı düşünce ...şablonu oluşturmanıza da yardım edecektir. 

Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.



Peki biz Ne yapacağız? Aşağıdaki derlediğim olumlamayı her gün okuyacağız. 

Evet hepsi bu :)




Ben (Adınızı söyleyiniz) Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve negatif düşünce kalıplarımı iptal ediyorum. 
Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum. İçimde  kötü ve negatif düşüncelere yer yok.

 Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun sevgiyle açılmasını talep ediyorum. Ben sevgide güvende ve dengedeyim. İhtiyacım olan her şey bana sevgiyle sunuluyor ve ben sevgiyle, şükür ederek kabul ediyorum. 

Her yeni güne neşe ve sevinçle başlıyorum. Her yeni günün başında mutlu olmayı seçiyorum. 
Bu gün ve her gün sağlığım durmadan daha iyiye gidiyor. 
Evrenin sonsuz bolluk ve bereketi içindeyim… Ben kendimi tam olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum. 
Neşeli, mutlu ve özgürüm. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Bütün bunları bana yaptıran Allah’a şükrediyorum, teşekkür ediyorum. 
Yanlışlarım için şükrederim, çünkü onlar sayesinde öğreniyorum. Şükrettikçe sağlıklı oluyorum ve gücüm artıyor. Şükrettikçe çevremde yüksek nitelikli bir alan yaratıyor ve bütün yüksek nitelikli araçları kendime çekiyorum. Mutluluğu, gücü, sevgiyi, neşeyi yaratacak araçları kendime çekiyorum. 
Ben ( Adınızı söyleyiniz)
Kendimi seviyorum…





Bu etkinliğe FACEBOOK üzerinden katılmak isterseniz.

Burayı tıklayın.




SPONSOR REKLAMI







3 yorum:

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...