8 Eylül 2015 Salı

REFAHINIZI SÖZLERLE OLUŞTURURSUNUZ



Ya da daha spesifik olursak, söylediğiniz sözlerle oluşturursunuz. İnsanlar en olumsuz şeyleri sözlerle doğruladığında bu beni hayrete düşürür. 

Bugün bir arkadaşım beni, kamyonetini bir ağaca çarptığını söylemek için aradı. Bana ' Ne zaman işler benim için iyi gitmeye başlasa, beni geri çekecek bir şey mutlaka olur' dedi. Tabii ki olur; bu inancı direkt olarak bilinçaltına programlıyor, bu da fiziksel alanda gerçekleşmesi için davetiye çıkarıyor. Ne çok kez iyi şeylerin olduğunu ve insanların ' Buna inanamıyorum!' Ben hiç bir zaman bir şey kazanmam' benzeri şeyler söylediğini düşünün. Ve sonrasında kötü bir şey olur. Bir tabak kırarlar, bir şey dökerler ve ' Bunun olacağını biliyordum!' diye ilan ederler. 

Tabii ki biliyorlardı. İnsanların ' Her kış en az üç kez nezle olurum' gibi şeyler söylediğini duyarım. Ben ' Ortalama senede bir kez sırtım kötü olur' derdim. Ve tabii ki olurdu. Ben bunu tekrarlamaktan vazgeçene kadar. Dokuz yıldan fazla zamandır olmuyor. Bazı insanlar kendilerinden alçaltıcı ifadelerle bahsetmenin ortama uymak için kibar ya da iyi bir yol olduğunu düşünür. 'Her zaman bir gün geç kalıyorum, ve bir dolarım eksik geliyor' gibi ifadeler sizi fakir insanlara sevdirecektir. Ama aynı zamanda zenginliği de itecek ve kendini gerçekleştiren kehanetlere dönüşecektir. 

Öyleyse eğer refahınızı söylediğiniz sözlerle belirleyecekseniz, neden aşağıdaki gibi olumlu ifadeleri tekrarlayıp onaylamayalım.



"Bir mıknatıs gibi parayı çekerim!"






Randy Gage tarafından yazılan Refah Hakkındaki 37 Sır



SPONSOR REKLAMI

Ebru Şallı da kıyafetlerini Modacruzda satışa çıkardı!




1 yorum:

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...