9 Ekim 2015 Cuma

☾ 13 Ekim TERAZİ burcunda ☽ bir YENİ AY gerçekleşecek.




☾ 13 Ekim TERAZİ burcunda ☽ bir YENİ AY gerçekleşecek.

Enerji potansiyelinin pozitif olarak arttığı verimli bir zamandır. Yeni ay döneminde daha çok hayatımızda büyütmek istediğimiz olaylar üzerinde çalışmamız gerekir. Her yeni ay bazı konuların ön plana çıkmasına destek veriyor.. Bu süreçte başlanan işler iyi gider, verimli olur. Her yönden kendimizi çok iyi hissederiz. 


Neler yapabilirsiniz; 

Güzellik ve bakımla ilgili tüm işlerini bu dönemde halledebilirsiniz.
İlişkilerinizi bu dönemde başlatabilirsiniz
Yada sonlanması gereken bir ilişkiyi yine bu dönemde bitirebilirsiniz.
Mahkeme ile ilgili davalarınızı bu dönemde açabilirsiniz.



Ne yapıyoruz;

Yeni ayın gerçekleştiği saatlerde (03:05) bir kağıt kalem alıyoruz ve kağıda dileğimizi yazıyoruz. Dileğimiz bir tane olması konsantre olmamız açısından bizim için daha iyi..
Ayın gerçekleştiği saatler ve sonraki sekiz saat tesirin ve enerjinin çok yüksek olduğu bir zaman dilimi. Ama bu sekiz saatlik sürede yapamadıysanız bile üzülmeyin 48 saat daha ayın yüksek enerji etkisi devam ediyor..
Yeniayın doğduğu anda üzerinde bulunduğu burcun ne olduğu çok önemli. Çünkü her burç başka enerjileri yönetiyor. Dileğinizi de buna göre belirleyebilirsiniz.
Çok karmaşık cümleler yazmıyoruz olabildiğince olumlu net, sade ve anlaşılır olmalı.




Bu yeniay Terazi burcunda gerçekleşiyor bu da tüm ikili ilişkilerimiz için olumlu enerji veriyor; aşk, evililik arkadaşlık, ortaklık gibi.. Bu konularla ilgili çalışırsak daha iyi netice alırız.


Ayrıca da sağlık olarak; Bu dönemde hastalıklar kolay şifa bulur. Damarlarda kan çoğalır, canlıların vücudu güçlenir; Ay Terazide olduğu için bel bölgesi, mesane ve böbreklerdeki her türlü rahatsızlığa çalışmak doğru enerji akışını sağlayacaktır.



Okunacak esma: 

Ya Hakim: Adaletli olmanıza yardım eder. Her işin gerçeğine vakıf olur, ilim ve irfan sahibi yapar. Öngörü yeteneğimizi güçlendirir.

Ya Rahman: Bilinmeyeni bildirir ve işlerin kolaylaşmasını sağlar. Tüm insanlar için burç ve saat gözetmeksizin çaresiz anlarımızda okuyabiliriz.

Ya Rezzak: Ruhsal ve bedensel madden ve manen rızık kapılarını açar. Bütün isteklerinizi bir arada verir.

Ya Metin: Hastalıklara şifa olur. Sağlıklı yaşamayı ve uzun ömürlü olmanızı sağlar. Güç ve kuvvet verir.



Grupla beraber çalışmak ve sinerjiden faydalanmak içinde esmanızı 22:50 de okuyoruz.





Bir hafta boyunca çalışacağımız OLUMLAMA:

........  ile olan ilişkim her geçen gün çok daha iyi oluyor 

3 yorum:

  1. Merhaba Nil, kesinlikle bu sefer grup calismasina katilicam. Esmalarla ilgili bi sorum var, sadece 13 Ekim saat 22:50'de mi okuyoruz, sonrasinda kac gün daha okumamiz gerekiyor, faydalarini görmek icin.

    Cok tesekkürler
    Emine

    YanıtlaSil
  2. Nuralcığım....katılıyorum...sevgilerimle emel.

    YanıtlaSil
  3. Kaç adet okuyacağız? okumaya bugünden mi başlayacağız?saat 03.5 için hangi gün ? Kafam mı karışık siz yazdınız da ben mi anlamadım bilmiyorum kii!!! Zaten artık burdan kımsede takip etmiyo benim face yok kendimi yanlız hissediyorumm ��gül

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...