10 Aralık 2015 Perşembe

Feng Shui Önerileri:

1. Gereksiz tüm eşyaları atın. Asla kırık, çatlak, bozuk eşya bulundurmayın. Ya tamir edin ya da atın gitsin.
2. Sizde olumsuz anısı olan ya da size hüzün, kızgınlık vb. negatif duygular veren tüm eşyalarınızı atın (giysiler dahil)
3. Ocak ve mutfak bereket sembolüdür. Burası düzensiz ve pisse, asla iki yakanız bir araya gelmez. Ocağın tüm gözlerini kullanın.
4. Kristal, çan, gümüş, cam eşya ve aynalar, pencereler negatif enerji tutarlar. Bu nedenle temiz olmalı ya da sık sık yıkanmalıdırlar.
5. Mutfakta, bereket sembolü yiyecek resimleri, bakliyattan cam şişeler kullanın. Buzdolabı üzerine asla kendi fotonuzu koymayın. Hele ki mutfak pisse hiç. Bu sizin duygularınızın donmasıyla eş anlamlıdır.
6. Klozet kapağınızı, banyo kapılarınızı kapalı tutun. Su elemeti para demektir ve paranın akıp gitmesini istemeyiz. Banyo ve tuvaletiniz pisse, evde akan enerji “ölüdür”. Ruhsal rahatlık ve huzur beklemeyin. Akan ve bozuk musluklar da paranın akması ya da gelişinin tıkanması demektir.
7. Evinizin eşyaları keskin değil, yumuşak olsunlar. Keskin dikdörtgen bir yemek masası yerine, yuvarlak ya da oval seçin. Yatağınız ise hiç metal içermesin.


Alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...