27 Aralık 2015 Pazar

ÜNLÜLERDEN SAÇ BAKIM TÜYOLARI

Nicole Kidman
Kızıl saç rengini korumak hepimizin bildiği gibi çok zor. Nicole çözümü kızılcık suyunda bulmuş. Kızılcık suyunun içerdiği kırmızı pigmentlerle saç rengini koruduğunu söylüyor. Saç buklelerin hacmi için de deniz suyu spreyi kullandığını belirtiyor.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow yarım fincan zeytinyağını saç diplerine ve derisine masaj yaparak uyguluyor. Ayrıca ertesi güne kadar saçlarını yıkamıyor böylece saçlarının daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Angelina Jolie
Angelina’nın hacimli saçlarının sırrı talk pudrası. Talk pudrasını saç diplerine uyguladıktan sonra saçlarını tarıyor ve böylece saçlarının daha hacimli olduğunu söylüyor.

Noémie Lenoir
Noemie Lenoir’in yumuşak saçlarının sırrı; zeytinyağı ve yumurta sarısı. Bu ikisiyle hazırladığı maskeyi uygulayıp gece boyunca saçında tutuyor ve ertesi sabah saçlarını yıkıyor.

Scarlett Johansson
Scarlett; saç rengini korumak ve yumuşak kalmasını sağlamak için; şampuanladığı saçlarına karite yağı uyguluyor. Bir saçında beklettikten sonra duruladığını ve saçlarının yumuşacık olduğunu söylüyor.

Ines de la Fressange
Ines de la Fressange pırıl pırıl saçlar için bir şişe suyun içerisine üç çorba kaşığı beyaz sirke koyup şampuanladığı saçına uyguluyor.

Frédérique Bel
Hacimsiz ve çabuk sönen saçlarınız varsa Frederique’nin yöntemini uygulayabilirsiniz. Ginseng suyu ile saçlarına hacim verdiğini söylüyor.

Catherine Zeta-Jones
Bal ve bira ile hazırladığı maskesini saçına uyguladığını söylüyor.  Böylece saçlarınaparlaklık kazandırıyor.

Gisele Bundchen
Gisele saçlarının rengini; şampuan sonrası kullandığı ürünleri tamamen durulamayarak koruyor.

Anja Rubik
Anja Rubik; şampuan kalıntılarının saça zarar verdiğini söylüyor. Bunun için de durulama işlemine 4 dakika ayırıp; şampuanın saçından iyice arınmasını sağlıyor.

Cindy Crawford
Cindy’nin parlak saçlarının sırrı ise saç bakım kremi. Ancak saç kremini 4 saat kadar saçında bekletip sonrasında duruladığını belirtiyor.

Amanda Sthers
Amanda sarı saçlarını korumak için son durulama suyuna limon sıkıyor. Böylece saçlarının yumuşadığını da söylüyor.

Demi Moore
Demi More saç pullarının kapanması için kısa bir süre saçlarına soğuk su uyguluyor. Böylece saçlarının daha az zarar gördüğünü söylüyor.

saclarimveben.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...