7 Ocak 2016 Perşembe

Aura bir mıknatıs gibidir. Rezonans yasası ile uyum içinde çalışır daima benzer enerji frekanslarını kendisine çeker.

" Sağlıklı yetişkin bir insanın aura enerji alanı 62-68 mhz arasındadır. Aura enerji frekansları zaman zaman yükselebilir veya düşebilir. Aura güçlenirse kişinin hayatında ki tüm süreçler pozitif ilerlemeye, aura zayıflarsa ikili ilişkilerden, bolluk ve berekete kadar birçok süreç negatif yöne ilerleyecektir. Aura dediğimiz enerji alanı, insan bedeninin dış elbisesi veya can yeleği gibi düşünebilir. Koruyucu özellikleri vardır, auranız ne kadar güçlü ve kalınsa dışarıdan gelebilecek negatif enerjilere o kadar savunmalı olursunuz. Bunlardan en çok karşılaşacağımız nazar enerjisidir.

Bu değerler ne kadar yüksek olursa yaşam kalitemizde o derece yüksek olacaktır. Auranın güçlenmesinin en temel ilkesi düşünce biçimlerimizin de pozitif olmasıdır.
Auranın olumlu ya da olumsuz etki altında olduğu, net bir şekilde hislerle algılanabilinir.
Örneğin düşük frekanslı aura kişide yorgunluk, odaklanma sorunu, sıksık esneme hali, zihinsel kaoslar, yalnız kalma istekleri gibi etkiler gözlenir. Tam tersi düşünülürse pozitif değerli aura sahipleri ise mutluluk, huzur hislerini derinden yaşarlar, hayatlarının her alanı pozitif süreçlerle geçer."

Alıntı

3 yorum:

  1. Alıntı yapılan kaynak bilgisini de ekleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin olun bildiğimde ekliyorum. Bazen bir forumda görüyorum ve altında sadece alıntı yazıyor.

      Sil
    2. Cevap için teşekkürler :)

      Sil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...