9 Ocak 2016 Cumartesi

Sayıların Enerjisi (Sürekli karşınıza çıkan sayıların verdiği mesaj ne olabilir?)



Tekrarlanan bir sayı gördüğünüzde şunları anımsamaya çalışın:


1 rakamı; başlangıçlar ve bir şeyleri başlatmak ile ilgilidir.
2 rakamı; ilişkilerle, seçim ve ikilikle yakından ilişkilidir.
3 rakamı; şimdiki zaman ve geleceği, geleceğe doğru ilerlemeyi anlatır.
4 rakamı; yapı, güvenlik ve emniyetle ilgilidir.
5 rakamı; kararsızlıkla, yolculuk ve iletişimle ilintilidir.
6 rakamı; denge, uyum ve güzellikleri ifade eder.
7 rakamı; ruhsallık ve içe bakışla bağıntılıdır.
8 rakamı; dünyevi başarılar ile maddi evreni anlatır.
9 rakamı; sonlandırmakla, yarım kalmış işleri tamamlamakla ve bilgelik kazanmakla ilgilidir.
0 rakamı; bağlantı kurmak, beyaz bir sayfa açmak ya da hiçliğe geri dönmek demektir.

.
.111
1 rakamı; ‘yeni başlangıçlarla ilgili’ demiştik. Günlük hayatınızda size tekrarlı bir biçimde kendisini gösterdiğinde yeni bir şeye başlama fırsatınız olduğunu anımsatıyor demektir. Sizi dürterek ‘hadi başla artık, ertelemeyi bırak da harekete geç!’ demektedir.

222
2 sayısı; ilişkilerle ilgilidir. Eskiden ilişkiniz olan; ama şimdi ölmüş biriyle alakalıdır. Sizi astral boyuttan izlemektedir. Başka bir deyişle 2 rakamı size kılavuzluk ederek önemli bir mesaj iletmek istiyordur. Bunun ne olduğunu anlayabilmek için etrafınızda ne olduğuna dikkat etmelisiniz.

Sayıların hayatındaki yeri ve önemini ciddiyetle savunan Hilary Carter der ki:

“Trafikte takılmış bir şekilde arabamda oturuyordum ve arabadaki dijital saatin 2.22’yi gösterdiğini farkettim. Arabanın kilometre göstergesi de 22.2’yi gösteriyordu. Birinin bana mesaj göndermekte olduğunu farkettim. Etrafıma baktım. Mesaj neydi? Bir çöp kamyonunun arkasındaydım ve dikkatlice baktığımda birinin arabadaki toz üzerine parmakla ‘GÜLÜMSE’ diye yazmış olduğunu farkettim. İşte buydu! Zor bir dönem yaşıyordum ve o gün daha önce gözyaşlarıma boğulmuştum. Bana pozitif kalmaya devam etmem anımsatılıyordu. Bana mesajı iletmek için çok zekice bir yöntem seçilmiş olduğunu düşündüm, sayıların sihirli dilini çok seviyorum.”
333
3, zamanlama, geçmiş, şimdiki zaman ve gelecekle ilgilidir. Ruhsal ve sihirli bir sayıdır. Taşıdığı ileti, size bir şeyi ilerletmeniz anlamındadır. Geçmişe takılıp kalmayın ya da geleceğe çok fazla şey yansıtmayın. Bu güçle ilgili bir sayıdır ve size gücünüzü dünyada bir fark yaratacak şekilde kullanmanızı anınmsatır. Kişisel bir güce sahipsiniz ve kesinlikle bu gücünüzü nereye yönlendireceğinize karar veren şey sizin iradenizdir.

444
444 sayısı bir güvenlik ağıdır ve emniyetle alakalıdır. 4 rakamı, kare ile ilişkilidir. Bu rakam sıralı bir şekilde ortaya çıktığında güvende olduğunuzu hissedip rahatlayabilirsiniz. Misal; bir ödemeniz, belki sağlığınız veya da bir yakınınız için endişe ediyorsunuz diyelim. Bu rakam, size endişe etmemeniz, pek çok şeyin yoluna gireceği konusunda bir mesaj verir. Doğru yolda olduğunuzun göstergesidir.

555
Yan yana üç tane 5 rakamı birkaç değişik anlama gelebilir. Bu da değişken bir sayı olan 5 için çok normal değil midir? 5 rakamı, değişimle, kararsızlıkla, yolculuk ve iletişimle ilgilidir. Sizden hayatınızdaki bir şeyleri değiştirmeniz, bir şeylerden kurtulmanız ya da size sunulan bir fırsattan yararlanmanız mı isteniyor? 555 sayısı karşınıza çıktığında hemen o anda ipuçlarını arayın. Örneğin; 555’i gördüğünüzde neredesiniz?

666
666 sayısı mükemmelliğin sayısıdır. Pek çok insan bunun kötü, şeytani bir sayı olduğunu düşünse de esas gerçek böyle değildir. Bu tekrarlı sayının güzellik ve ilişkiler ile güçlü bir bağlantısı vardır. 666 karşınıza çıktığında sadece ‘mükemmelik, güzellik, uyum, ilişki’ sözcüklerini düşünün ve mesajı bulmak için etrafınıza bakın.

777
7 sayısı klasik anlamda çok şanslı bir sayıdır. Aynı zamanda da ruhani… Yani; 777 ortaya çıktığı vakit size kendinizin ruhsal yönü anımsatılmış olur. Ne de olsa anahtar kelimeler ruhsallık ve içe bakıştır. Size sunulan fırsatı kabul edecek cesaretiniz var mı?

888
Maddi bir sayı olan 888, dünyadaki statü ve konumla ilgilidir. Eğer bu sayı belli bir insanın etrafında ortaya çıkarsa o kişi, size kariyerinizde çok yardımcı olabilir ya da aynı sayı bir ilişki içinde ortaya çıkarsa (doğum tarihi 1988 veya telefon numarasında 888 vb.) o zaman ilişkiniz çok başarılı olabilir.

999
999 rakamı bazı ülkelerde polis, itfaiye ve ambulans için acil çağrı numarasıdır. Bu yüzden kitlesel bilinçte genellikle bir tür tehlike veya acil durumla ilintilidir. Siz yine de 999 sayısının ortaya çıkmasını bir uyarı olarak algılamayın. Sizden başladığınız; ama bitirmediğiniz bir şeyi tamamlamanız isteniyor da olabilir. Eğer bu rakamı dikkate almazsanız olduğunuz yerde takılıp kalabilir ve geçmişinize baktığınızda zamanınızı boşa harcadığınızı farkedebilirsiniz. ‘Boşu boşuna’ ya da ‘anlamsız bir kısır döngü içerisindeyim uzun zamandır’ denklemlerini sık sık duyarız etrafımızdaki kişilerden. Bunun sebebi bu sayıyı gördüğümüzde atılım yapmamamızdan kaynaklanmaktadır.

000
000 veya 0000’ın başka sayılar olmadan ortaya çıkması sayıların enerjisi bakımından nadiren rastlanan bir durumdur. Bu işaretle kainat size bir şeylerin sona erdiğini söylemektedir. Başka bir söylemle; bir şeyler döngüsünü tamamlayıp başlangıç noktasına gelmiştir. Bu durum ona bakma şeklinize göre negatif ya da pozitif olarak algılanabilir.
Alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...