25 Şubat 2016 Perşembe

Birisinin titreşimini veya frekansını artırması ne demektir?

Tiresimsel frekans bir varlığın veya objenin atomlarının ve alt parçacıklarının titreşme hızıdır. Bu frekans ne kadar yüksek olursa ışığın titreşim frekansına o kadar yaklaşırız.
Yaptığımız her şey söylediğimiz her kelime ve düşündüğümüz her düşünce dışarıya bir titreşim yollar ve bu titreşim benzer bir titreşimde bir deneyimi çeker..
En basit anlamıyla, dışarıya korku yollarsak, korku çekeriz.
Sevgi yollarsak sevgi çekeriz.
Frekansın arttırılması herkes tarafından yapılabilir.Yüksek frekansta titreşerek kazanılacak kişisel faydaların yanı sıra dünyada ve tüm benzer ciddi etkiler oluşur. Yukarıya çıkan her bir kişi tüm gezegeni etkiler.Çünkü tüm hayat bu yukarı çıkanın ardından belli bir derece yukarı taşınır. Dünya barışı bu yolla sağlanabilir. Bu halihazırda pek çok yolla zaten olmakta. Dünyanın titreşimi altın çağa girebilmesi için yükseliyor.
Yüksek bir frekansa titreşimsel bir geçiş yapabilmek için pek çok yol mevcut.
Bunun için niyet etmeniz önemli bir adım.
Kişisel titreşiminizi yükseltmenin yolları:
Bilincimizin ve hareketlerimizin yüksek hallerini seçmek.Seçmek diyoruz çünkü seçenekleriniz var.
Yargısız olmayı, nazik olmayı, düşünceli, sakin, sevgi dolu, şükran dolu olmayı seçebiliriz.Bu halleri bilinçli olarak seçtiğimiz zaman bu halleri sürekli yaşarız. Hepside yüksek titreşim halleridir.
Kendimizi yüksek frekansta insanlar , yerler ve objelerle çevirmek.
Bu seçimler kolaylıkla yapılabilir. Örneğin yüksek ve düzensiz bir müzik türü olan rap yerine sakin ve yumuşak bir müzik seçmek etrafımızda koyu enerjisi düşük tonlar ve şekiller yerine pastel ve canlı renkleri seçmek sizin gibi spritüel yolda olan, ışığı ve bütünlüğü olan arkadaşlar seçmek ve işlenmiş gıdalardan olabildiğince uzak durup meyve ve sebzeyi seçmek. Kendinize daima sorun.. " Bu bana kendimi nasıl hissettiryor?" ve size kendinizi en hafif ve en mutlu hissettireni seçin. Farkına varamayacağınız bir hızla " yüksek" olanı seçmenin otomatikleştiğini göreceksiniz.

Kaynak:ascension-saintgermain


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...