15 Temmuz 2016 Cuma

Korku ve endişelerden kurtulmak için bunu yapın

Korku ve Endişelerden Kurtulmak İçin “Psoas Kası”nızı Rahatlatın! Yapılan araştırmalar psoas kasının psikolojik halimize ve fizyolojik sağlığımıza direkt etki ettiğini gösteriyor!
Hızı giderek artan hayatımız içerisinde yeteri kadar dinlenmediğimiz, yeteri kadar esnemediğimiz zamanlarda psoas kasımız da gerilir ve hep gergin kalır. Peki gerginleştikçe korku ve endişeye neden olan bu kası en basit şekilde nasıl esnetebiliriz? Önce biraz onu tanıyalım…




Psoas (soas diye okunur) adını ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Psoas kasıRuh Kası olarak da bilinir. Psoas kası öylesine büyük ve etkilidir ki, tam olarak esnediği, uzadığı ve dolayısı ile rahatladığı zaman sizi bu an’a bağlar. Bu anla olan bağınızı da güçlendirir. “Şimdi”de kalabildiğiniz süre arttıkça da ne geçmişten gelen korkular ne de gelecek kaygıları sizi esir alabilir.
Psoas kası bacaklardan omurgaya kadar uzanır. İşin aslı, bu kas, bacaklarla omurgayı bağlayan tek kastır. T12 omurundan başlayıp, 5 lumbar boyunca devam eder, ardından kalça-bacak ile buluşur.
Psoas kasınızı esnetmek ve orijinal boyutlarına dönmesini sağlamak korku ve endişelerinizden arınmanızı sağlar. Bu esneme hareketleri aynı zamanda vücudunuzun şekillenmesini, incelmenizi ve fit bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Psoas kasınızı esnetmek ve çalıştırmak için aşağıdaki egzersizleri, sizi zorlamayacak bir seviyede 3-5 dakika duracak şekilde yapabilirsiniz. Farkı hemen göreceksiniz!

Alntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...