6 Ekim 2016 Perşembe

Şifa Enerjisi için 4 Adım



Hastalık bedenin zayıf düşmesi kadar ruhsal enerjimizin zayıf düşmesi ile de ilgilidir. Enerjimizi yükseltmek ve başkalarına şifa enerjisi vermek mümkün mü? Bilim bunu ispatlayamasa bile pek çok örneği mevcut. Şifa enerjisini hem kendinize hem de başkalarına uygulayabilirsiniz.

(Tıbbi tedavinin yanında huzurlu bir alternatif tedavi olarak önerilmektedir. Lütfen hastalıklarda önce doktorunuza başvurunuz)

1- Adım > İnanmak
Ünlü şifacıya nasıl şifalandırdığını sorduklarında "Ellerimden enerji çıktığına inanıyorum ve bunun hastayı iyi edeceğini imajine ediyorum" diyor. Enerjinin var olduğunu fark etmemiz ve buna inanmamız gerekiyor. Solomon yerlileri bir ağacı keserken balta yada testere kullanmazlar. Çünkü ellerinde öyle araç ve gereçler yoktur. Onlar ağacın ruhuna üflerler. Sonuç mu? Ağaç 15 20 gün içinde kurur ve düşer.

2- Adım > Anlamak
Her şey enerjiden yapılmıştır. Bunu bilim adamları ve fizikçiler söylüyor. Atom ve atom altı parçacıkları enerjidir. Tüm her şey atomlardan oluşmaktadır. Kısaca tüm hücreler ve tüm rahatsızlıkların temelinde de enerji vardır. Enerjiye odaklanabilir ve onu yönlendirebilirsek şifa bizi bulacaktır.

3- Adım > Harekete geçirmek
Şifacılık doğuştan bir yetenek olarak gelebilir. Ama aynı zamanda herkes bunu bir noktaya kadar ulaştırabilir. Eğer enerjinizi harekete geçirmek istiyorsanız. Meditasyon yapabilirsiniz. Reiki çalışmaları uygulayabilirsiniz. Dindar bir insansanız dua ve esma-ül hüsna okuyabilirsiniz. Ama gerçek şudur. Ellerinizi, kendinize veya hastaya uzatıp ellerinizdeki enerjiye odaklanırsanız. Enerji harekete geçmeye başlayacaktır. Bu herkeste olan doğal bir yetenektir. Aynı konuşmak gibi. İlk denemelerinizde çok büyük sonuçlar almayabilirsiniz. Ama sonuç alacağınız kesindir.

4- Adım > Şifalandırmak
Enerji ile çalışmak gayet basittir. Tüm insanlarda, belli seviyelerde enerji verme gücü vardır. Bir başlangıç yaptığınızda şifa başlayacaktır. Unutmayın, toplumuzda ki nazar kavramı da gerçek anlamda bundan ibarettir. Negatif enerji ile nazar kavramı ortaya çıkar. Pozitif enerji ile şifa kavramı ortaya çıkar. Reiki ve diğer şifalandırmalar kaynağa giden yolda bir aracıdır. Tüm enerji sembolleri sizi enerjiye adapte etme deneyimi içindir. Enerjinin bu 4 adımını kavradığında şifa enerjisini algılamış olacaksınız. Gerçeği algılayın; Şu anda ve her anda enerji ile yaşam döngüsü devam ediyor. Ellerinizden ve tüm bedeninizden siz bir şey yapsanızda, yapmasanızda enerji çıkıyor. Onun için enerjiye odaklanın ve pozitif olarak yükleyin.


Bilgierdemdir

3 yorum:

  1. Sizi özledim. Paylaşımlarınız hayatımın bir parçası.Sürekli takip ediyorum .Beni çok olumlu etkiliyor, rahatlatır. Hayatın hızlı akışında sakinlik ve dinginlik sağlıyorsunuz bana.Buna ihtiyacımız var.Hep bizimle kalın .Teşekkürler,kucak dolusu sevgiler🍀.

    YanıtlaSil
  2. Sizi özledim. Paylaşımlarınız hayatımın bir parçası.Sürekli takip ediyorum .Beni çok olumlu etkiliyor, rahatlatır. Hayatın hızlı akışında sakinlik ve dinginlik sağlıyorsunuz bana.Buna ihtiyacımız var.Hep bizimle kalın .Teşekkürler,kucak dolusu sevgiler🍀.

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...