11 Kasım 2016 Cuma

Bu Theta Bilinçaltı Tekniğini Uygularken Çok Dikkatli Olun! Hayaliniz Çok Ani Gerçekleşebilir...

Tuncay Yeşilpınar yazısıdır..


Gerçekten de abartmıyorum. Bu Theta Bilinçaltı Tekniğini tam anlamıyla, yani demek istediğim %100 hissederek yapabilirseniz, istediğiniz bir hayalin hayatınıza çok çabuk tezahür etmesini sağlayabilirsiniz.Fakat, bu çalışma çok ağır bir çalışma olduğundan sadece uzman ve eğitmen tarafından yapılmalıdır. Ben sizinle çalışma hakkında bir ön bilginiz olması açısından çalışmanın içeriğini paylaşacağım.

Şimdi çalışmayı başlatalım.


Uyarı: Eğer bir saliselik bile olsa içinizde bir korku, heyecan, şüphe veya endişe olursa tüm tezahür bozulur. Bir uzman veya eğitmen kontrolünde yapılırsa daha rahat yönlendirilebilirsiniz.

___Düşünceyi Yükleme
- Her zaman ki gibi kendinize sakin bir yer seçin.
- 3 derin Theta diyafram nefesi alın. Bu nefes tekniğinde, burundan 5 saniye kadar karnınızı şişirerek nefes alın, 8 saniye tutun ve 6 saniyede ağızdan dışarı verin.
- Nefes sonrası Theta düzeyine geçiş için vermek istediğim ancak girdiğiniz gibi çıkmanız gereken bir bilinç hali olduğu için riskli gördüğüm bu tekniği vermemeyi uygun gördüm. Çünkü Theta düzeyine girdiniz diyelim ve bir anda heyecanlanıp çalışmayı bozarsanız içinde olduğunuz bilinç düzeyi uyku ile uyanıklık arası bir bilinç düzeyi olur ve sanki uykuda gezen insan durumuna düşersiniz. Bu yüzden bu tekniği ancak yine kontrol altında yapılması gerekenler arasına koyalım.
- Gözler kapalı, başınızın tam bıngıldak noktasının 5 santim üzerinde bembeyaz bir enerji topu görün. Bu enerji topunu saat yönünde döndürün ve 5 dakika kadar iyice yoğunlaşın.
- Beyaz enerji topunu iki kaşın arasındaki mor enerji topu ile karıştırın. Elde ettiğiniz açık mor veya lila rengine 5 dakika odaklanın.
- Şimdi bu lila enerji topunu boğaz üzerinde imgelediğiniz çivit mavisine karıştırın ve mavinin tatlı bir tonunu elde edin. Bu turkuaza benzer bir tondur.
Düşüncenizi temsil eden bu elde ettiğiniz enerji topuna istek ve niyetinizi yükleyin.

___Gelelim çalışmanın Duyguyu yükleme kısmına!
- İki bacağın birleştiği noktada kıpkırmızı ışığa odaklanın. 5 dakika boyunca saat yönünde döndürün.
- Bu kırmızı enerji topu yukarı çıkarak, mide kısmında turuncu ışığa karışsın ve rengi açılsın.
- Açık kırmızı enerji topu göbek deliğinin biraz üzerinde sarı enerji topu ile birleşsin ve kırmızımsı sarıya dönüşsün.
Bu enerji topuna hayalinizin gerçekleşmesi halinde sahip olabileceğiniz hissi yükleyin.

___Çalışmanın Son Aşaması
- Elde ettiğiniz bu iki renk enerji topunu tam kalbinizin üzerinde birleştirin ve elde edeceğiniz YEŞİL renge 10 dakika boyunca odaklanın.
- Bu düşünce ve duygu yüklü yeşil enerji topunu tam anlamıyla isteğinizin ne olduğuna kodlanmış olarak kuantum veya matriks alanına yollayın. Orada oluşan bu hayalinizin tam gerçekleşmiş halini görün ve Theta düzeyinden geri çıkışı başlatalım.

Gözlerinizi açın ve hayalinizin realiteye çıkmasını bekleyin.
Daha siz gözlerinizi açmadan bile oluşum devreye girmiştir...


2 yorum:

  1. Ama nural hanim bu bilgi eksik olduğu için bir işe yarayacak mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik değil, sadece bir uzman eşliğinde yapılması daha iyi netice verir diyor. Çünkü % yüz inançla yapılması gerekiyor.

      Sil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...