13 Aralık 2016 Salı

‘’ ZEMZEM SUYUNUN ‘’ MUHTEŞEM SIRRI


Japon ve Alman bilim adamlarının Zemzem suyu hakkında yaptıkları araştırmalar sonucu hayrete düşürdü. Topladıkları bilgileri bir belgeselde açıkladılar.

TRT'nin Zemzem suyu ile ilgili hazırladığı belgeselde, bu yapılan çalışmalar ve sonuçları izleyici ile buluştu. Zemzem suyu, hiç bozulmadan, kirlenmeden, yosun bile tutmadan 4 bin yıldır kullanılıyor.
Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, zemzem suyu ve kristalleri üzerinde uzun yıllardır araştırma yürütüyor. Dr. Knut Pfeiffer'in yaptığı çalışmalar sonucu zemzem suyu içen birinin, içtikten 35 dakika sonra rahatladığını tesbit etti.

ZEMZEM BİR KOVA SUYU TEMİZLİYOR

Araştırmasını derinleştiren Alman bilim adamı Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşır. Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eder. Dr. Pfeiffer, "Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez" diyor.
Zemzem suyu ile ilgili araştırmalarını sürdüren Japon bilim adamı Dr. Masura Emoto , zemzem suyunun ne niyetle içilirse o sıkıntıdan kurtulmaya vesile olduğunu araştırmaları sonucu ispatladı. Dahası farklı frekanstaki ses dalgaları karşısında zemzem suyunda kristallenmeler meydana geldiği ve çan sesine maruz kaldığında kristallerinin karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği sonucuna vararak hayretler içinde kaldı.

Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya'da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto'ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı.
Dr. Emoto, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Müslümanların niçin hastaları tedavi etmek ümediyle Kur'an-ı Kerim'den sûreler okunup, suya üflediğini daha iyi anlıyorum" ifadesini kullanıyor.
Dünya Sağlık Örgütünün yaptığı çalışmalar sonucundaki raporlarında, zemzem suyunun dünyanın en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri olduğu, içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek suyun zemzem suyu olduğu açıklanmıştı.


Kaynak: Türkiye Gazetesi


4 yorum:

  1. İnanlar için ne büyük mucizeler var değil mi? Çok güzel bilgiler,paylaşımınuz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Nural hn nasil guzel biseye vesile oldunuz bi bilseniz. Evimdeki kucuk sisede duran zemzemi hergun surahime biraz damlatip normal suyuma katip sifalanacaz. Allah razi olsun.

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...