25 Şubat 2018 Pazar

Bir düşünceyi sürekli aklımızdan geçirdiğimizde; bu mesaj derhal evrene yollanır.

Hislerimiz; gelişme gösterip göstermediğimiz ya da doğru yolda mı yoksa yanlış yolda mı olduğumuz konusunda bize geri bildirim sağlayan bir mekanizmadır.

Bir düşünceyi sürekli aklımızdan geçirdiğimizde; bu mesaj derhal evrene yollanır. Böylece söz konusu düşünce gider, manyetik olarak benzer frekansa bağlanır ve birkaç saniye içinde o frekansa dair bilgileri hislerimiz aracılığıyla bize geri gönderir. Diğer bir deyişle hislerimiz, hangi frekansta olduğumuzu anlamamız için Evrenin bize gönderdiği bilgilerden oluşan bir iletişim biçimidir.
Hislerimiz bize ait bir frekansla geri bildirim mekanizmasıdır. İyi şeyler hissettiğimizde Evrenden bize geri gelen haber iyi şeyler düşünüyorsun olur.
Kötü şeyler hissettiğimizde Evren bize kötü şeyler düşünüyorsun
Dikkat! şu an düşündüğün şeyi değiştir.
Olumsuz frekans kayıtta. Frekansı değiştir. Dikkat! Geri sayım başlamıştır der.

Bir daha kötü şeyler hissettiğinizde Evrenin sinyaline kulak verin. O an, size gelen iyilikleri olumsuz frekansta olduğunuz için engellediğiniz andır. Derhal olumlu düşüncelere yoğunlaşın, kendinizi iyi hissetmeye başladığınız anda yeni bir frekansa geçtiğinizi; Evrenin de bunu onaylayarak size olumlu hisler gönderdiğini anlayacaksınız.
Kendini mutsuz, öfkeli ya da üzgün hissediyorsan, bunu kolayca değiştirebilirsin: Şarkı söyleyerek, sevdiğin birini ya da bir bebeği düşünerek, güzel anıları hatırlayarak, evcil bir hayvana severek, çiçek koklayarak, ağaçlara dokunarak.. birini seç ve öylece kal..

Çekim yasası SIR dan Alıntı...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...