30 Mart 2018 Cuma

GÜNLERE GÖRE GEZEGENLERin VERDİĞİ ENERJİ




Her gün bir gezegenin etkisi altındadır buna göre;

Pazartesi AY: Kendimizle başbaşa kalmak içsel çalışmalar yapmak için uygundur. Aile ve eğitimle ilgili planlar iyi sonuç verir.

Salı MARS: Olası Tartışmalardan uzak duralım. Mars gerilim ve sürtüşme çıkaran bir gündür. Peki ne yapabiliriz derseniz enerjinizi Fiziksel aktiviteler için kullanabilirsiniz

Çarşamba MERKÜR: Çözmekte zorlandığınız tüm konulara bu günde daha mantıklı çözümler bulabileceğiniz zekanın açık olduğu gündür. Aynı zamanda iletişimle ilgili konularda da müsaittir.
Ayrıca çarşamba başlanılan diyetler iyi sonuç verir.

Perşembe JÜPİTER: İnsanlara pozitif enerji ve şans veren bir gündür. Yeni başlangıçlara uygundur. Olumsuz olayları bile olumluya çevirebilirsiniz. Ancak jüpiter öyle bir gezegendir ki her konuda bolluk verir, mesela yemeği biraz abartarak kontrol kolaylıkla kaybedilebilir gibi..

Cuma VENÜS: Güzellikle ilgili işler, ilişki ile ilgili işlerinizi, dekorasyon, alışveriş işlerinizi yapabileceğiniz bir gündür. Nişan nikah gibi özel günleriniz için başlangıç yapılabilecek aşk ve sevgi duygularının yoğun olduğu gündür.

Cumartesi SATÜRN: Ağır bir gündür. Düzen ve disiplin getirir. Yeni bir şeye başlanılması uygun görülmez, ters teper. Düzenleme yapmak, kitap okumak gibi aktiviteler geçirilebilir.Taşınma gibi işlerimizi de bugüne denk getirebiliriz.

Pazar GÜNEŞ: İnsanlarla olan ilişkilerde çok iyi enerji veren Dostlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz bir gündür. Güneş bizi enerji ile doldurduğu gibi hayatla ilgili de yeni ilhamlar verir. Bugünde tatil planlanırsa yolculuklar çok hoş geçer.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...