4 Mart 2018 Pazar

Niyetlerini Suya Söyle

Yapılan araştırmalara göre suyun içinde kristaller var ve bu kristaller bilgiyi hafızasında tutuyor. Suyun hafıza hücresinde 444 bin bilgi hücresi bulunduğu kaydedilmiş.Hücreler arasında bilgi alışverişi su sayesinde oluyor. Su bir bilgiyi alıyor ve diğer hücrelere taşıyor. Yani demek oluyor ki sizin günlük konuşmalarınızda söylediğiniz bir çok şeyi su kopyalıyor ve hücrelere dağıtıyor...
Sözlerinizle kendinize neler yapabildiğinizi bir düşünsenize? Ben şansızım dedikçe şansızlığı, şanslıyım dedikçe şansı... Mutsuzum dedikçe mutsuzluğu, mutluyum dedikçe mutluluğu çoğaltıyorsunuz ! Hastayım dedikçe hastalığı, iyiyim dedikçe iyiliği... Bu korkunç bir şey! Bir dakika korkunçta değil aslında bunu nasıl kullandığınıza bağlı, süper bir şeye de dönüşebilir... :) 
Çünkü o zaman;
Suyun hafıza kodlarını bilinçle değiştirebiliriz...
İnsan neyi seçiyorsa hayatını da o şekilde yaşıyor...
Ne yani olumsuzlukları ben mi seçiyorum? Gün içinde en çok söylendiğiniz şeyleri bir gözden geçirin bakalım, gün boyu ne yüklüyorsunuz bedeninize?

 "Her şeyi su dan yarattık!" (Enbiya 30) 
Bedenimizde %70 oranında su var ve aynen o suyun içinde de kristaller var. Vücudunuzdaki suyu programlamak hayatınızda muhteşem değişimlere yol açacak.
Ama bunun içinde her şeyden önce vücudumuzda yeteri kadar su bulunması gerekiyor.
O zaman ne yapıyoruz. Tabi ki önce bool bol su içiyoruz... İçiyoruz ki vücudumuzda ne kadar su o kadar görevli hücre :)

Peki vücudumuzdaki su nasıl kodlanır?
"İçinde su olan şişenin üstüne yazılmış veya sözel söylenmiş olan sözcükler düşünceler, suya çalınmış olan müzik veya film ile suyun yapısal özelliği değişir!"
Ben demiyorum Masaro Emoto diyor...

Yani pek çok şekilde yapılabilir.
Önce bir bardak su alıyoruz. Niyetinizi bir kağıda yazıyorsunuz. Sonra niyetimizi önce suya okuyor sonrada yazdığımız kağıdı bardağın üzerine kapatıyoruz. Sabah kalktığımızda Teşekkür ve şükürle bu suyu içiyoruz.
Niyetimizi yazdığımız kağıdı bardağın dış yüzeyine yapıştırabiliriz de...
Yada sadece suyu karşımıza alıp niyetimizi suya bakarak söylüyor ve suya üflüyoruz.
Su bilgiyi kaydeder, aslında bu şekilde enerjinizi suya yönlendiriyor niyetinizle suyun tüm moleküllerini değiştiriyor titreşimini yükseltiyorsunuz. Bu su niyetinizi vücudunuza taşıyor (bir nevi hayalinizi içmiş oluyorsunuz) ve hücrelerinizi yeniden programlıyorsunuz.
Bu çalışmaya 21 gün ve hiç ara vermeden devam etmelisiniz. 

Bu arada dip not: Suyu en hızlı şekilde yapılandıran kelime ne biliyormusunuz?
Sevgi ve Şükran

Sevgiler tüüm kalbimden:)
Nur Demir
Yazının orjinali


1 yorum:

  1. Merhaba suyu geceden okuyup niyetimizi suyuda sabah mi icmemiz gerekiyor yoksa gece niyetimizi okuyup gece mi icicez 21 gun tskler

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...