5 Nisan 2018 Perşembe

PERŞEMBE GÜNÜN YORUMU ve DUASI


Perşembe JÜPİTER günüdür. Bugün ticaret yapmak, alım-satım işleri ile ilgilenmek, yayıncılık alanıyla ilgili girişimlerde ve çalışmalarda bulunmak, elinizdeki bir işi geliştirmek ve büyütmek için harika bir gündür. Hukuksal konularla da bugün ilgilenebilirsiniz.
Talih günüdür, talihinizi denemek istediğiniz konular için bugünü kullanabilirsiniz. Finansal konuları düzenlemek, finansal konularla ilgili çalışmalara başlamak, bütçe yapmak için de keza uygun gündür.
Bugün affetme ve bağışlama hatta barışma günüdür, çünkü Jüpiter hoşgörü demektir. Bugün dua etmek, içsel derinleşme ve odaklanma çalışmaları yapmak, kişisel gelişimle ilgilenmek için de yine güzel bir gündür.

Perşembe günü duası
Bismillâhi’r-rahmâni’r-rahîm
Allahümme rabbenâ lek’l-hamdü küllüh. Ve leke’l-mülkü küllüh. Ve bi-yedike’l-hayru küllüh. Ve ileyke yerci’u’l-emru küllüh. Ve’alâniyyetühû ve sirruhû ve ente müntehâ’ş-şâni küllih.
Sübhâne i’l-mülki ve’l-melekût. Sübhâne zi’l-‘ızzeti ve’l-ceberût. Sübhâne’l-hayyi’l-lezî lâ yemût. Sübhâne’l-meliki’l-halîm. Sübhâne’l-vâhidi’l-az’im. Tebârake’llahü ehsenü’l-hâlikîn.
Allahümme innî e’ûzü bike mine’l-küfri ba’de’l-îmâni ve mine’d-dalâleti ba’de’l-hüdâ ve mine’l-hevâni ba’de’l-kerâmeh. Ve mine’z-zülli ba’de’l-‘ızzeh. Ve mine’l-hılâfi ba’de’l-kabul.
Allahümme ente’l-evvelü feleyse kableke şey’.

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla
Allah’ım! Rabbimiz, bütün hamdler sanadır. Mülk senindir. Hayrın hepsi senin elindedir. Bütün işler açığıyla gizlisiyle sonunda sana döner. Zira işlerin dönüş noktası sensin.
Görünen ve görünmeyen âlemin sahibi (Allah’ı) tesbih ederim. İzzet ve kuvvet sahibi (Allah’ı) tesbih ederim. Ölmeyen, diri olan (Allah’ı) tesbih ederim. Melik ve güzel huylu olan (Allah’ı) tesbih ederim. Bir ve büyük olan (Allah’ı) tesbih ederim. Yaratıcıların en güzeli olan Allah çok yücedir.
Allah’ım! İmandan sonra küfre düşmekten, hidayetten sonra sapıklığa düşmekten, şereflendikten sonra hor görülmekten, izzet bulduktan sonra zillete düşmekten, İslam'ı kabullendikten sonra ihtilafa düşmekten sana sığınırım.
Allah’ım sen ilksin, senden önce hiçbir şey yoktur.

Not: Dua, Mehmed Zahid Kotku hazretlerinin Evrad-ı Şerif kitabından

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...