15 Mayıs 2018 Salı

Bu paylaşım size durup doğanızda olan güzelliği hatırlatmak için gönderildi.


Her ne yaparsanız yapın, seçimleriniz ne olursa olsun, fizik görüntünüz nasıl olursa olsun, hangi düşünce ve duygular yaşamınızın parçası olursa olsun, özünüzdeki gerçek güzelliği hiç bir şey bozamaz.
Bu anı değerinizi kabul etmeye, kendinizi sevmeye ayırın. Eğer zihninize başka türlüsünü söyleyen sesler gelirse onları bırakın gitsinler. Eğer anda olmanızı ve kendinizi sevmenizi engelleyen herhangi bir geçmiş anınız varsa onu affedin, gitmesine izin verin ve şu anda kendiniz için farklı bir seçim yapın. Yeni bir başlangıç yapmak için asla çok geç değildir. Eski bir davranış, düşünce, eylem, eylem, enerji modelini kesip yeni bir model yaratmak sadece bir şuur anı alır.
Kenidnizi affetmek ve sevmek için asla çok geç değildir...
Cellular Enlightenment
.
.
.
This post is a reminder to pause and acknowledge your inherent beauty.
No matter what you are doing, what choices you make, how you appear physically, what thoughts and feelings are part of your life, nothing can touch the beauty of your true essence.
Take this moment to appreciate yourself, to give yourself love. If voices come up that tell you otherwise simply let them go. If there is anything in the past that is stopping you from being present and loving yourself, forgive and let it go and make a different choice for yourself now.
It is never too late to begin anew. It only takes one moment of consciousness, a momentary pause, to discontinue an old pattern of behavior, thought, action, energy and create a new pattern.
It is never too late to forgive and love yourself.
So go ahead, take a moment to pause, and dig in!
Cellular Enlightenment



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...