9 Mayıs 2018 Çarşamba

Evinizi Olumsuz Enerjilerden Arındırıp, Frekansınızı Yükseltmeye Yarayacak 9 Yöntem



Yaşam alanınız, hayat kalitenizin başladığı yerdir. Evinizde kullandığınız eşyalar hayat kalitenizi arttırır veya düşürür gibi yargılarda bulunamasak da, evi çekip çevirme yönteminizin, hayatınızı nasıl çekip çevirdiğinize yansıdığını söyleyebiliriz. Evinizde pozitif ve güçlü enerjiyi sağlamanın önemini gözetiyorsanız, enerji bakımından evinizi temiz tutmanız oldukça önemlidir.

Eviniz, özellikle uykudayken olmak üzere, enerjinizin dolup tazelenebileceği bir alandır. Bu konuya verdiğiniz öneme bağlı olarak, yaşam alanınız sizi şifalandırabildiği gibi, zarar da verebilir.


İşte Evinizi Olumsuz Enerjilerden Arındıracak 9 Yöntem:

1. Evinizdeki Dağınıklığı Toplayın

Evinizde, dağınık bir görüntüye sebep olacak bir düzensizlik varsa, aynı zamanda hayatınızda enerji anlamında da dağılmış bir haldesinizdir. Bulunduğunuz mekanları dağınık bırakmanız, ve en acısı, dağınıklığın içinde uyumanız, hayatınızı darmadağın bir enerjiye götürebilir.

Kötü ve olumsuz enerjilerden arınmak için, evinizi olabildiğince temiz tutmanın büyük önem taşıdığını hatırlatmak isteriz.

2. Geçmişteki Olumsuz Anılarınızla Alakalı Eşyalarınızdan Kurtulun

Geçmiş anılarınıza ve yaşanmışlıklarınıza dair eşyaları atmaya kıyamama gibi bir huyunuz olabilir. Geçmişte kötü olarak hatırladığınız insanlarla veya olaylarla bağlantıları olan eşyaları hala evinizde tutuyorsanız, artık onlardan kurtulma ve yolunuza bakma vaktiniz gelmiş demektir.

Aksi halde, kendi tecrübelerinize dayanarak olumsuz enerji yüklediğiniz eşyalarınız, evinize olumsuz enerjiler yayıp, aynı acıları size tekrardan yaşatacaktır.

3. Pencerelerinizi Gün İçinde Açın ve Çiçek Yetiştirin

Özellikle sabah saatlerinde ve uyumadan önce, odanızın havasını değiştirip biraz taze havanın içeri girip sizi canlandırmasına izin vermeniz, kötü enerjilerden arınmanız adına büyük önem taşır. Bununla birlikte perdelerin, güneş ışığına mani olmasına izin vermeyin. Bırakın ışık odanıza dolsun ve sizi aydınlatsın.

Evinize saksıda yetiştirebileceğiniz çiçekler de alabilirsiniz çünkü bitkiler havayı yenileme gücüne sahip, enerjisel olarak en saf canlılardır.

4. Himalaya Tuzu Lambasının Evinizdeki Gücünü Keşfedin

Evinize bir himalaya tuzu lambası alın, pişman olmayacaksınız. Tuzun kristalli yapısı, negatif havayı kırarak yerini olumlu enerjilere bırakır ve mekanın enerji anlamında güçlenmesini sağlar.

Sağlığınıza da birçok faydası olacak Himalaya tuzu lambasının yararlarını saymakla bitiremiyoruz!

5. Kristal ve Doğal Taş Kullanın

Sizin ve dolayısıyla evinizin de enerji akışını arttırması ve kuvvetlendirmesi amacıyla, sizin için uygun olan bir kristal veya doğal taş edinebilirsiniz. Kristaller, evrenden aldığı frekanslarla kendi içlerinde titreşim frekansları oluşturduklarından dolayı, enerjinizi temizlemek ve arındırmak için kristallerden veya doğal taşlardan yapılmış objeleri, döşemeleri ve aksesuarları eviniz için tercih edebilirsiniz.

6. Evinize Negatif İnsanları Davet Etmeyin

Bazen, bazı insanlara gösterdiğimiz iyi davranış ve iyi niyet sayesinde, o insanların da bizlere iyi ve düşünceli davranmaları gerektiğini anlayacaklarını düşünürüz. Bazen de, neden etrafımızda böyle insanların olduğuna bir anlam veremeyiz. Durum ne olursa olsun, negatif insanları evinize almamalısınız.

Negatif insanlar, evinizdeki olumlu enerjiyi emerek öyle bir enerji kaosuna sebep olurlar ki, hantallaşıp tembellik etmeye başlayacak kadar ağırlaşmış hissedersiniz kendinizi. Bu anlamda, böyle insanlardan etkilenmemek için aynı ortamlarda bulunmamaya dikkat etseniz, sizin için iyi olur.

7. Meditasyon Yapın veya İbadet Edin

Meditasyon yapmak veya ibadet etmek, zihninizin sakinleşmesine, bedensel ve zihinsel enerji frekanslarınızın temizlenip, güçlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte, yalnızca sizin enerjinizi temizleyip, arındırmakla kalmayıp, aynı zamanda yaşam alanınızdaki enerjiyi temizler.

Evinizde insanların girip çıkamayacağı bir alanı veya mümkünse odayı, meditasyon veya ibadet etmek için ayırdığınızda, oluşturduğunuz bu kutsal mekanda yayacağınız saf ve temiz enerjiler, evinizini bereketlendirip,içinde olumlu bir enerji akışı sağlayacaktır.

8. Şükredin

Sahip olduklarımız için şükretmek çok mühim bir farkındalıktır. Hayatımızı daha iyi ve kolay kılacak daha fazla şeye sahip olabiliriz ancak, zaten bizlere bahşedilmiş olanları da hafife alıp nankörlük etmememiz gerekir.

9. Sevdiğiniz Ne Varsa Daha Çok Yapın


Eviniz, sizin tapınağınızdır. Ev, hakiki mutluluğu ve sakinliği yakalayabileceğiniz bir mekandır sizler için. Sevdiğiniz uğraşlara yönelmek de, olumlu enerji üretimine yarayacağından, hayatınız da bu bağlamda nasibini alacaktır.
filoji


1 yorum:

  1. Nice Blog
    I love the Blog very Much



    Everybody need recharge their mobile phone just login a webpage, i want to introduce a website for mobile recharge or bill payment.
    mobile recharge software | multi recharge app

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...