8 Mayıs 2018 Salı

Her insan ağzından çıkanlarla kelimelerle kendine ve karşısındakilere büyü yapıyor adeta.


Niyetleri söze dökerek ifade etmek onların güç kazanmasına neden olur.Ve eğer siz bu sözü duyduğunuzda buna inanırsanız zihin bunu gerçekliğiniz yapmak üzere harekete geçiyor.Örnek olarak: Biri size hasta gibi görünüyorsun dediğinde siz aynaya bakıp evet hasta gibi görünüyorum dediğinizde bu anlaşmayı kabul etmiş oluyorsunuz.Yada Biri size ne kadar şanssızsın dediğinde dışarıdan telkin yoluyla size bir kodlama yapıyor ve sizde "Evet ya ben ne kadar şanssızım gerçekten" diye düşünüp onayladığınızda yine bu anlaşmayı kabul etmiş oluyorsunuz.Peki ne yapacağız?Biri size böyle dediğinde " Yoo gayet iyiyim"  ya da " Hayır bilakis ben çok şanslıyımdır olmadıysa benim için bi hayır vardır"  gibi cevaplarla geri çevirin.
Bilinçaltı mantık değil tekrar yoluyla öğrenir Kendi kendinize defalarca tekrar ettiğiniz bir fikri bir süre sonra inanmaya başlarsınız. Bu yüzden olumsuz düşünceleri yinelemeyi bırakın.


Dokuzuncu bilgi der ki; enerji düzeyimiz arttıkça vücudumuzdaki atomların titreşimlerinin düzeyi de artar. Kısacası, ruhumuzu arındırıp hafifleriz. Her zaman enerji dolu ol ve sevgi konumunda kal. Bir kez sevgi konumunu elde ettin mi, hiç bir şey ve hiç kimse sendeki enerjiyi çekip alamaz. Aslında, senden taşan enerjinin yarattığı akıntı, aynı oranda enerjiyi senin içine çeker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...