7 Mayıs 2018 Pazartesi

Tuz karabiber ve limonun iyi geldiği hastalıklar


Aslında, dünya genelinde birçok kişi bu maddeleri günlük rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanıyor. Çeşitli kimyasalları denemektense insanlar son zamanlarda doğal ev yapımı ilaç kullanımına yöneliyor. Şifa sağlayan doğal ilaçlardan birkaç tanesi ise limon karabiber ve tuz…

 Limon karabiber ve tuzun iyi geldiği hastalıkları bilmiyorsanız birazdan vereceğimiz bilgilere göz atabilirsiniz.


Boğaz ağrısı

Bir bardak taze sıkılmış limon suyunun içerisine yarım çay kaşığı karabiber ve 1 çay kaşığı deniz tuzu ekleyin. Bu karışımla her gün gargara yapın, boğaz ağrısının kaybolduğunu göreceksiniz.


Tıkalı burun

Hapşırarak burun tıkanıklığınızı giderebilirsiniz. Karabiber, tarçın, kimyon ve kakule tohumlarını eşit miktarda karıştırın. Karışımı yavaş yavaş koklayın. Hapşırdığınızda burun tıkanıklığınızda geçecek.


Mide bulantısı

Yarım limonun üzerine bir miktar karabiber ve tuz ekleyin ve limonu bu şekilde tüketin. Mide bulantınızın anında geçtiğini fark edeceksiniz.
Mide bulantısı

Yarım limonun üzerine bir miktar karabiber ve tuz ekleyin ve limonu bu şekilde tüketin. Mide bulantınızın anında geçtiğini fark edeceksiniz.

Diş ağrısı

Yarım çay kaşığı toz biber ve karanfil yağını karıştırın. Karışımı dişinizde ağrı olan bölgeye uygulayın. Ağrının kısa sürede azaldığını göreceksiniz.

 Aynı zamanda dişlerinizi günde 2 defa fırçalamayı ihmal etmeyin. Diş temizliğine dikkat etmeniz diş ağrısını engellemenin en iyi yoludur. . Ayrıca, şekerli veya asitli gıdalardan kaçınmak önemlidir.

http://www.milliyet.com.tr/tuz-karabiber-ve-limonun-iyi-pembenar-galeri-alternatiftip-2622906/?PAGE=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...