12 Kasım 2010 Cuma

PCO Sheep Placenta Whitening Mask

Yani Türkçesi Koyun plasentası maskesi!

Açıkçası ilk duyduğumdaki tepkim "Iyyğğğ, bunu sürünce koyun kokar insan bee!" oldu!

Ve yine açık konuşmak gerekirse ben kullanamam!

Ama duyduğum bir şeyi sizle paylaşmazsam olmaz biliyorsunuz! :)

Ayşenur Yazıcı bunun için "mucize maskem" diyor.

Özellikle enstitülerde, çok özel toparlama gerektiren durumlar için cilt bakımında kullanılıyormuş. Ama siz de bir kutu alıp evde kullanabiliyormuşsunuz.

"İçinde 12 tane steril ambalajında gazlı beze emdirilmiş plasenta var. Hücre yenilenmesi “anti aging” için değil, mimik hareketlerinden oluşan kırışıklıkları düzeltmek içinde süper bir ürünmüş! Gidip yüzünüze gözünüze iğne yaptırmaktan, herkese benzeyen bir “şiş surat” sahibi olmaktan bin kat daha iyi bir sistem. Cilde gerekli tüm aktif maddeyi verip, işi vücudunuzun onarmasına bırakın" diyor birde!

Placenta Maskesi içeriğinde bulunan koyun plazentası , hyoluronik asit , kojik asit , kollagen , Vitamin E , Vitamin C , Aloe Vera gibi etkin maddelerden dolayı özellikle kırışıklıklar , sarkmalar ve cilt lekeleri üzerinde bariz farklılıklar oluşturuyormuş!

Placenta Maskesinin Fonksiyonları :


Hücre yenilenmesi
Mimik hareketleri ile oluşan kırışıklıkları azaltmak
Cilde nem kazandırmak
Toksin maddelerin atılmasını sağlamak (Antioksidan etki )
Lekeleri açmak
Cilde elastikiyet ve dolgunluk kazandırmak
Cildin vitamin ve mineral ihtiyacını sağlamak

Placenta Maskesi İçeriği :



Hyaluronik Asit : Derinin temel elemenlarından biridir. Deri içinde bol miktarda bulunur. Suyu çeker ve cildin nemli kalmasına yardımcı olur. Medikal estetik alanında yüz ve boyun çizgilerinin ( daha çok yüzeysel olanların ) doldurulmasında kullanılmaktadır. Cilt tarafından emilen ve kolay tolore edilen bu madde sayesinde cilt maksimum nemlenir ve dış etkenlerden korunur.

Kollagen : Vücudumuzdaki tüm proteinlerin ¼’ü kolajen’dir. Cildin ve iç organların esnekliğini sağlayan ana yapısal proteindir. Kemikler ve dişler de kolajen’e eklenen mineral kristalleri ile oluşmuştur. Kolajen vücudumuzun yapısını oluşturur. Yumuşak dokuları destekleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar.

Kojik Asit : Kojik asit doğal ve tesirli leke açıcıdır.( prinçten elde edilir ) Fakat melaninin üretimini geciktirip melanini parçalayarak pigmentasyon oluşumu azaltır, var olan lekelerinde kaybolmasına yardımcı olur.

Koyun plecentası : Yoğun vitamin, protein, yağ ve su içerir .Cildin kısa zamanda beslanmesini, nemlenmesini ve yenilenmesini sağlar.

Vitamin E : E vitamini yağda eriyen bir antioksidan olup, hücre zarının bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Yaşlanma sürecini geciktirir ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.

Vitamin C : C vitamini, sabit, düşük ph’lı, yüksek yoğunluklu L-askorbik asit formüllü, yaşlanmaya karşı korumada anahtar vitamindir. C vitamini kuvvetli, suda eriyen antioksidan olup, kolajen ve elastin yapımında hayati bir yardımcı faktör olup, cilt rengini yenileyen geliştiren ( pigment proteinlerini önleyici ) bir özellğe sahiptir. Zararlı ışıkların cildimize karşı zararını önleyicidir.

Aloe Vera : Dış etkenler ile oluşan cilt hasarının tedavi edilmesini sağlar.Yıpranmayı azaltır.Ayrıca cildi gerginleştirir ve elastikiyet kazandırır.

kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...