21 Nisan 2013 Pazar

BİR BEDENİN ÇÖKÜŞÜ SEKİZ BASAMAKTAN GEÇER



1-YORGUNLUK VE BİTKİNLİK- Enerji azlığı ve yorgunluk, çok az ya da fazla oksijen, kalitesiz su ve rafine besin tüketiminden, egzersiz, dinlenme, uyku ve güneş ışığı eksikliğinden, duygusal beslenme azlığından, elektrik ve manyetik enerji bombardımanından (mikro dalga, tv, bilgisayar, cep telefonu gibi...vb) kaynaklanır.
2-ZEHİRLENME- Enerji kullanımı atık maddelerin atılabilmesine yoğunlaşır ama atık maddeler ve toksinler biriktirmeye devam eder. Çünkü biriken, atılabilenden daha fazladır. Kişi kendisini daha da bitkin ve "cansız" hisseder.
3- TAHRİŞ, KIZARIKLIK VE KAŞINTI- Biriken atık madde rahatsız edici boyutlara ulaşır. Beden, hala kullanabileceği bir enerjisi varsa kaşıntı ve kızarıklık, tahriş olma gibi semptomlara direnç göstermeye başlayabilir. Direnecek enerjisi yoksa katılaşma ve ağrılar başlar.
4- ŞİŞME VE İLTİHAPLANMA- Tahriş ve zehirlenme tehlikeli boyutlara gelir. Şişme ve iltihaplanma sürecini başlatmak için ihtiyaç duyulan enerji, bedenden toplanmak zorundadır. Bu da daha fazla kan (kızarıklık), daha fazla akyuvar (iltihap), daha fazla nemlendirici ve nötrlize edici sıvıya (mukoza, sümüksü madde) ihtiyaç duyulduğu anlamına gelir. Bu tepkiler Bağışıklık Sisteminin son bir gayretle işbaşında olduğunun göstergesidir. İltihap ve kızarıklığın nerede olduğuna bağlı olarak hastalığın ismi değişir.
5- ÜLSERLEŞME VE DOKU ÖLÜMÜ- Sorunun başladığı yerde hücre ölümü daha da artar. Artık hücreleri tamir edecek enerji ya da hammadde yoktur.
6- KATILAŞMA- Doku, katılaşmaya, sertleşmeye başlar (artrit gibi). Sertleşmeye, bedenin hücrelerini daha fazla ölümünü durdurma amacıyla gösterdiği son çabadır.
7- MANTARLAŞMA- Dokunun katılaşması, azalan kan dolaşımıyla bu bölgeye oksijen gitmesini önler. Bunun sonucunda atık madde birikimi "çöp" yüksek miktarlara ulaşır. Mantar, fungus, protozoa bakteri gibi tek hücreli organizmaların beslenme ve üremesi için ideal ortam oluşmuştur. Bu organizmalar oksijensiz ortama bayılırlar. Mikro organizmalar, toksin üreterek zaten taşıyabileceğinden daha fazla toksin yüklü organizmaya daha da fazla yük bindirirler.
8- KANSER- Hücreler çok sevdikleri oksijenden yoksun kaldıkları için, varoluşlarını sürdürmek için fonksiyonlarını değiştirerek oksijensiz yaşam biçimine geçer. Bu geçirş onların bağımsız ve kanserli hücrelere dönüşmesine neden olur. Bağışıklık Sistemi artık çalışamayacak kadar yorgundur. Bedenin kanserli hücreler tarafından işgali başlamıştır.

BU SEKİZ BASAMAKLI DEĞİŞİM VE ÇÖKÜŞ SÜRECİNİ HER AN DÖNÜŞTÜRME GÜCÜNE SAHİBİZ! YETER Kİ İYİLEŞMEYİ SEÇELİM.


Nermin Doğruoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...