2 Ocak 2014 Perşembe

2014 için 12 altın kural!


Bir Koç gibi bireysel ve özgür olun

Özgürlüğünüzü kısıtlayan şeyleri maddeler halinde sıralayarak bu sene aşın. Bir Koç gibi bireysel olun, sürü psikolojisine kapılmayın. Haksıza haksız olduğunu söyleyebilmeyi ve haklıyı da açıktan destekleyebilmeyi öğrenin. Yeni bir spora başlayın. Koç burcunun haritanızda parlatılması sağlığı ve yaşam kalitenizi destekler.

Bir Boğa gibi yaşamınızı verimlileştirin

Biriktirmeye başlayın örneğin. Kendinizi çok para biriktirmek için kasmayın. Çok biriktirmek için zor hedefler koyup sonra hayal kırıklığına uğramayın. Küçücük de olsa bir yatırım yapın. Gelecek vaad ettiğini düşündüğünüz bir şirketin 1 lot hissesini alıp bir kenara koyun. Boğa burcunun haritanızda parlatılması finansal durumunuzu destekler.

Bir İkizler gibi meraklı olun, okuyun

10 kitaplık bir okuma listesi hazırlayın. Kitapların 5′ini bilim-kurgudan 1′ini bilimsel yayınlardan ve diğerlerini de istediğiniz gibi seçin. E-kitap almayın. http://www.change.org sitesinde her hafta bir konuya imza verin. Bu sayfayı arada ziyaret edin. İkizler burcunun haritanızda parlatılması iletişiminizi ve zihinsel sağlığınızı destekler.

Bir Yengeç gibi bilinçaltınızı programlayın

Geçmiş geçmişte kaldı. Bunun bilincine varın ve geçmişinizde sizi yaralamış olayları hissederek ve düşünerek minik kağıtlara yazın. Ve sonra bunları teker teker yakın. Sonra odanızdaki eşyaların yerini değiştirin. Ve bunu ara ara yapın. Yengeç burcunun haritanızda parlatılması iç dünyanızı ve aile yaşamınızı destekler.

Bir Aslan gibi eğlenin

Sizi eğlendirebilecek aktivitelerde bulunmayı ihmal etmeyin. Moraliniz düştüğünde karikatürlere bakın. Gerekiyorsa sosyal çevrenizi değiştirin. Sürekli negatif enerjili insanlardan uzak durun ve bir hobi edinin. Aslan burcunun haritanızda parlatılması yaratıcılığınızı ve kimliğinizi destekler.

Bir Başak gibi düzenli olun

Evinizde veya işyerinizdeki tüm kaosu yavaş yavaş ortadan kaldırın. Günlük rutininize “mutlaka bugün şunu yapacağım” dediğiniz bir konuyu sokun. Herşeyi her zaman önceden planlayın. Gerçekçi olun. Örneğin günde 1 sayfa roman yazmak. Başak burcunun haritanızda parlatılması iş ilişkilerinizi ve günlük yaşamınızı destekler.

Bir Terazi gibi şık olun

Kişisel bakımın sizi ne kadar iyi hissettirip motivasyonunuzu arttıracağı aşikar. Bununla ilgili hedefler koyun. Yeni bir saç kesimini deneyin örneğin. Her sabah saçlarınızı tarayın ve güne güzel başlayın. Kendinize şık bir kol saati hediye edin. Terazi burcunun haritanızda parlatılması sosyal ilişkilerinizi ve seçim yapma gücünüzü destekler.

Bir Akrep gibi bir konuyu derinlemesine inceleyin

Astrolojik veya ezoterik bir konuyu ele alarak onun hakkında en derin bilgilere ulaşmaya çalışın. Öğrendiğiniz herşeyi yeni aldığınız bir deftere sansürsüzce yazın. İnsanların sözleriyle hareketlerini karşılaştırın. Fakat bunu yazarak yapın. Örneğin: “İşinden çok memnun olduğunu söyledi. Fakat geçtiğimiz gün şefinden üstüste fırça yediğini duymuştum.” Akrep burcunun haritanızda parlatılması manevi gücünüzü ve insanlar hakkında bildiklerinizi destekler.

Bir Yay gibi bilgiyi yayın

Bir blog açın. Hangi konuda yazmak isterseniz yazın. Mükemmelliyetçi davranıp kendinizi engellemeyin. Online herhangi bir kursa kaydolun. Rüya günlüğü tutun. Mutsuz olduğunuzu hissettiğinide yabancı kültürlere ait fotoğraflara bakın. Yay burcunun haritanızda parlatılması kültürel çevrenizi ve bağımsızlığınızı destekler.

Bir Oğlak gibi planlayın

Kendinize hedefler belirleyin ve bunları bir kağıda yazın. Araştırmalara göre hedeflerini bir kağıda yazan insanların başarı olasılığı daha yüksek. Bu hedeflerinizi gün, gün, ay ay ve hafta, hafta düzenli olarak tutmaya özen gösterin. Gerçekçi olun. Oğlak burcunun haritanızda parlatılması sosyal statünüzü ve başarılarınızı destekler.

Bir Kova gibi şaşırtıcı olun

Ortada hiç bir sebep yokken annenize çiçek gönderin. Bir anda kardeşinize sarılın. Bir arkadaşınıza “canım arkadaşım” yazan bir mesaj gönderin. İşe giderken farklı bir yolu tercih edin. Yaşamdaki en büyük problemlerinizi ele alıp şimdiye kadar bunları çözmek için yaptıklarınızı yazın. Geriye hangi yöntemlerin kaldığını da yazın. Kova burcunun haritanızda parlatılması gelecek planlarınızı ve umutlarınızı destekler.

Bir Balık gibi kendinize özel alan oluşturun

Sadece siz ve masörün olduğu bir alan örneğin. Tek bir masaj seansının bile sizi en az bir hafta taşıyacağını düşünün. Özellikle ayak masajı yaptırın. Günde 1 saat her türlü gelecek kaygınızı ve sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp kendinize bir film yada dizi hediye edin. İzlenecek filmler listesi yapın. Haftada 1 gün banyodan önce vücudunuza tuzla masaj yapın. Her hafta birisini seçip onu sevindirin. Balık burcunun haritanızda parlatılması şifalanmanızı destekler.

kaynak: Astrotürkiye

1 yorum:

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...