16 Ocak 2014 Perşembe

kendinizi negatif düşünürken yakaladığınızda, hemen bu düşünceyi bırakın.



Sürekli negatif ve korkulu düşüncelere sahip olmak, her gün kendinizi zehirlemeye benzer. Enerjinizi zehirli hale getirir ve peşi sıra endişe dalgaları yaymanıza neden olur. Başarı ya da her hangi bir şekilde mutluluk arayışınız sırasında sizin için en önemli olan düşüncelerinizdir. Sizin bilinciniz, enerjiniz ve niyetleriniz bu önemli kişisel yatkinliğiniz çevresinde dönüp durur. Düşüncelerinizi kontrol eder hale geldiğinizde, duygularınızda kontrol altına girecektir.

Fakat burada önemli bir hatırlatmakta yapmakta fayda var, eski, olumsuz düşünce şekline geri döndüğünüzde kendinizi kınamayın! Eğer kendinizi negatif düşündüğünüzden dolayı yargılıyosanız, bu yargılarınız her şeyi daha berbat hale getirecektir. Bu tür kendinizi suçlamanız ancak negatifliğinize daha fazla negatiflik katacak, bu da aslında yıpratıcı bir titreşimleri azaltmak yerine artıracaktır! Bu korku dolu ve kendinizi eleştiren tepkilere geri dönerek sorunlarınızı katlıyarak artırmamanız önemlidir!
Dolayısıyla kendinizi negatif düşünürken yakaladığınızda, hemen bu düşünceyi bırakın. Gülümseyin ve bunu eski benliğinizin anlık bir ziyareti olduğunu düşünün. Bu duruma şükredin. Düşüncenizi serbest bırakın. Ve kendinize her zaman yakın bir olasılık olduğunu hatırlatın. Kendinizi bağışlayın ve bu her gerçekleştiği seferde gülümseyin. Bu davranışınız negatif enerjiyi anında tersine çevirir ve çok daha pozitif bir süreç oluşturur.

Kuantum Başarı
Sandra Anne Taylor&Sharon Anne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...