22 Aralık 2014 Pazartesi

Satürn Yay Burcunda (2014 & 2017- 20 Aralık)



23 Aralıkta itibaren Satürn 2.5 yıldır bulunduğu Akrep Burcundan çıkıp Yay burcuna geçiyor.. Akreplere geçmiş olsuun:)

Yaylar? Yaylar hadi kolay gelsin:)

Satürn'ün  burç değiştirmesi önemlidir.. Çünkü her geçiş yaptığı burçla birlikte hayatlarımızda bazı düzenlemeler yapar.. 
Bu sadece Yayları ilgilendiren bir durumda değil esasında.. Satürn'ün o esnada düştüğü evde yaşamımızda imtihanların nereden geleceği konusunda bizlerede fikir verir:) 
Kendisi öğretmeyi pek bi sevdiğinden o konularda sizi zorlu bir sınava tabii tutacaktır:)
Satürn girdiği evde epey bir düzenlemeler yapar.. Bilginize:)


Hakan Kırkoğlu yorumuyla BURÇLARA etkisini okuyalım:




Yükselen burcunuz Koç ise bu süreçte sorumluluk almakta zorlanmayacak hatta yeni görevler ve işler edinebileceksiniz. İş hayatında yabancılarla daha sık temas edip, önemli sorumluluklar alarak tecrübelerinizi zenginleştirebilirsiniz. Bu transit akademik kariyer, uluslararası konular, yolculuklar ve uzaklarla ilişkilerinizi sağlamlaştıracak. Hayata bakış açınız, inançlarınız ve entelektüel kapasiteniz açısından son derece geliştirici olacak. 2018’e kadar hızlı bir ilerleme ve işte daha istikrarlı koşullar var. Medya ve yayıncılık alanında daha çalışkan ve gerçekçi olabilirsiniz. Ancak bir yandan da elde olmayan ya da saklı nedenler, fedakarlık göstermeniz gereken koşullar kimi zaman karmaşa ve bulanıklık yaratabilir.

Yükselen burcunuz Boğa ise2015-2018 yılları arasında mali sorumluluklar, borç ve alacaklar, miras ya da sigorta ile ilgili uğraşlar daha ciddi sorumluluklar getirmekte. Bu uzun süreçte imza yetkisi olan yöneticiler finansal konularda daha çetin yükler taşımak durumunda. Eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu yüzünden daha dikkatli ve kontrollü olmak zorundasınız. Kimi zaman yabancılardan kaynaklanan kriz çıkaran koşullar endişe yaratabilir. Kariyer hayatınızda riskli bir süreçte olduğunuz görülmekte. Aynı zamanda bu durum gelecekle ilgili beklenti ve ümitlerinizle de çelişebileceği için, bazı hayal kırıklıklarına hazır olmak, gerçekçi olmak gerekiyor.

Yükselen burcunuz İkizler isebu süreçte kariyerinizde ilerleme ve yükseliş dönemine giriyorsunuz. Önümüzdeki dönemde daha ciddi sorumluluklar ve yükler alabilirsiniz. Bu yükler özellikle ilişkileriniz, sosyal hayatınız ve ortaklıklar açısından büyük önem taşıyor. Evli olanlarınız, evlilik hayatında ve genel olarak yakın arkadaşlıklarda daha ciddi, gerçekçi ve akılcı olmak durumunda. Bu süreçte ciddi evlilikler olabileceği gibi, yolunda gitmeyen ilişkiler sona erebilir. Genel olarak ilişkilerinizde ve hayata bakış açınızda gerçekçi olmak, sınırlarınızı gözden geçirmek durumundasınız. Kimi zaman bu durum kariyer ve ortaklıklar yönünde bazı karmaşalara, kafa karışıklıklarına yol açabilir.

Yükselen burcunuz Yengeç ise2015-2018 yılları arasında göstereceğiniz yoğun çaba ve emekler daha sonraki yıllarda çok işinize yarayacak ve sizi eğitecek. Ancak bu süreçte iş hayatınızda çok fazla çalışacağınız, adeta kölelik edeceğiniz anlaşılmakta. Kariyer alanında daha çok emir alan pozisyonunda olacaksınız. İş ortamındaki gelişmeler, yeni organizasyonel durumlar iş yükünüzü arttırabilir. Bu değişiklikler yabancılar ya da uluslar arası konular yüzünden de olabilir. Bu arada bedensel sağlığınıza ve altınızda çalışanlarla ilgili konulara daha ciddi yaklaşmalısınız. Kimi zaman hayata bakış açınız, görüşleriniz ve yabancılarla ilgili durumlar yüzünden karmaşa yaşayabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Aslan iseönümüzdeki dönemde, 2018’e kadar mesleki alanda yeni sorumluluklar almak ve kendinizi geliştirmek konusunda oldukça kararlı ve daha rahat bir süreçte olacağınız görülüyor. Pek çoğunuz severek yaptıkları bir işe odaklanmak konusunda güzel fırsatlar bulacaklar. Bir hobinin ciddi olarak ele alınması mümkün. Anne ve babalar çocukları ile ilgili konularda daha gerçekçi ve sorumlu olmak zorundalar. Aşkta ise karışık koşullar olabilir. Aşk olmakla birlikte, bunun kimi zaman engellenmesi, soğuması ya da fazla yük getirmesi gibi durumlar yaşanabilir. Ayrıca finansal kararlar ve güzel şeyler için yapılan akılsızca harcamalar yanlış sonuçlara yol açabilir.

Yükselen burcunuz Başak iseönümüzdeki 2015-2018 yılları arasında kariyer ve genel hayat yönünüzde tam bir revizyon ve sıkı bir değerlendirme içine gireceğiniz anlaşılıyor. Bu süreçte gelecek yönünüzle ilgili yenilikler yapmak isteyeceksiniz. Ancak bunu temellendirebilmeniz için zamana ve daha fazla iç gözleme ihtiyacınız olacak. Bu nedenle acele etmenin pek yararı yok, sabırlı olmalısınız. Bu süreç aynı zamanda ev ve ailevi konularda daha fazla sorumluluk almaya, gayrimenkullerle ilgilenmeye, babanızla ya da geçmişten kalan konularla daha çok uğraşmaya neden olabilir. Kariyerinizde bir dip noktadan geçtikten sonra, iyi bir toparlanma söz konusu olacak. Bu arada evlilik ve ilişkilerden kaynaklanabilecek yanılgılara, fedakarlıklara da dikkat etmek gerekebilir.

Yükselen burcunuz Terazi ise önümüzdeki dönemde, nispeten daha rahat ve istikrarlı kariyer koşulları var. Satürn’ün bu transiti sizi zihinsel açıdan daha fazla meşgul edecek. Eğer öğrenci iseniz daha başarılı ve gerçekçi bir yön çizebileceksiniz. İş hayatında iseniz ziyaretler, müzakareler, yolculuklar, yabancılarla ilgili hareket ve görüşmeler, düşüncelerinizi nasıl aktardığınız ve ne kadar becerikli davrandığınız ciddiyet kazanmakta. Düşünsel işlerle uğraşanlar bu süreçte derinleşecekler. Akademik alanda başarı mümkün. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili işler ve sorumluluklar da öne çıkabilir. Tüm bunların yanında iş hayatında ve altınızda çalışanlarla ilgili daha fedakar bir tutum içinde olabilirsiniz. Yaratıcı alandakiler hayalgüçlerini daha çok kullanabilirler.

Yükselen burcunuz Akrep ise2015-2018 yılları arasında para durumunuzu daha iyi yönetmeye ve iş hayatında becerilerinizi iyi kullanmaya başlayacaksınız. Gelirleriniz ve ücretinizle ilgili konular üzerinde daha ciddi düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi geliştirmeniz yönünde gerçekçi adımlar atarak para durumunuzu daha sağlam hale getirmeniz mümkün olacak. Yabancılarla ilgili iş koşulları ve sorumluluklar olabilir. Parasal harcamalarınızı daha gerçekçi bir değerlendirmeden geçirerek, gereksiz masrafları kısabileceksiniz. Ancak bir yandan da güzel olan şeyler, zevkler, spekülatif yatırımlar ve çocuklar için yapabileceğiniz dikkatsizliklerin, fedakarlıkların bu planlarınızı bozması söz konusu olabilir.

Yükselen burcunuz Yay isebu süreçte yepyeni bir hayat dönemine doğru ilerlemektesiniz. Bu yeni dönem 2 Ağustos’tan itibaren daha büyük bir belirginlik kazanacak. Satürn yükselen burcunuzdayken hayata bakış açınız olgunlaşacak ve yeni sorumluluklar alacaksınız. Bu süreç kariyer hayatınız açısından çok iyi olacaktır. Sorumluluklardan kaçmamalısınız, kaçamayacaksınız da. Bu transit hayata bakış açınızı daha sorumlu kılacağı için, ilişkilerinize, arkadaşlıklarınıza da çeki düzen verebileceksiniz. Hayatınıza yeni bir temel atmaya başlıyorsunuz. Bundan sonra daha planlı, kararlı ve gerçekçi olabileceksiniz. Bedensel sağlınızla ilgili konulara daha çok özen gösteriniz. Bu arada evden, aileden, vatandan kaynaklanan konular kimi zaman bu planlarınızı sekteye uğratabilir ve kararsızlık getirebilir.

Yükselen burcunuz Oğlak isebu yeni dönemde tam olarak kestiremediğiniz ve yönetmekte zorlandığınız koşullar içinde olabilirsiniz. Hayatınızın bu döneminde, 2015-2018 yılları arasında belirli bir izolasyon ve içe dönüş sürecine giriyorsunuz. Bu etkiler geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana etkin olmaya başladı ve 2 Ağustos 2015’ten sonra daha da belirgin hale gelecek. Bu dönemde kariyerinizde dağılmalar, kontrolsüzlükler ve yabancılarla ilgili konular, medya ya da inançlarla ilgili konular yüzünden zayıflıklar, gizli düşmanlıklar ya da kontrol kaybı olabilir. İş hayatında kabullenme ve akışta kalmanız gerekiyor. Bu sizin için pek kolay olmasa da, bu dönemde bazı kayıplar söz konusu olabilir. Elde olmayan kısıtlamalar sonunda ruhsal gelişim getirecektir. Önününüzü tam olarak göremediğiniz durumlar yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Psikolojik sağlığınıza önem vermelisiniz. Bu süreçte yakın çevrenizdekilerle daha gerçekçi bir ilişki içerisinde olmaya bakın.

Yükselen burcunuz Saka ise2015-2018 yılları arasında daha istikrarlı koşullar ve daha gerçekçi beklentiler içerisine girmektesiniz. Son iki yıldır üzerinize aldığınız yükler büyük çapta hafifleyecek. Bu yeni süreçte geleceğe bakışınızı yenilemektesiniz. Bu nedenle yeni arkadaşlıklar ve gruplar içerisinde olabilirsiniz. Sosyal açıdan sorumluluk taşıdığınız projeler, işler içerisinde olabilirsiniz. İşte gruplarla, yabancılarla ve eğitimle ilgili işlerde yapabileceğiniz çok şey var. Sadece kişisel değil, sosyal konular içinde de aktif olabilirsiniz. Ancak bu süreçte iş hayatında, özellikle parasal kazançlar ve harcamalar alanında daha gerçekçi olmayı ihmal etmemelisiniz.



Yükselen burcunuz Balık isebu süreçte, 2015-2018 yılları arasında işinizi şansa bırakamadığınızı göreceksiniz. Çok dikkatli olmalısınız zira işte yükler ve sorumlulluklar çok artmakta. Daha önce kendiliğinden ilerleyen işler varken, şimdi çok ciddi olmak ve kariyer alanında gerçekçi olmanız gerekmekte. Bu gelişmelerin büyük bir bölümü dışsal koşullar yüzünden meydana gelebilir. Üstlerinizin değişmesi, işte daralan koşullar, artan yükler, yabancılarla ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Dolayısıyla aslında bundan sonra sizin işten ve hedeflerinizden kişisel açıdan ne beklediğiniz çok önemli. Bunun üzerinde ciddi bir biçimde düşünmelisiniz. Kariyer alanında bir zirve yaparken, gelecek planlarınızı da gözdn geçirmeniz gerekiyor. Bu süreçte aşırı hayalci ve sorumsuzca davranmak hatalı sonuçlar getirebilir.


SPONSOR REKLAMI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...