27 Temmuz 2015 Pazartesi

2015 astrolojisine göre diyete başlayın! Astrolojiyi kullanarak diyet yaptığınızda, diyetinizde alacağınız sonuçların çok daha etkili ve kalıcı olacağını biliyor muydunuz?

Aslında günlük bir çok işi Ay ve Ay’ın fazlarına göre organize etmek hayatımızı kolaylaştırır. Astrolojide Ay, büyüme ve gelişmeyi etkilediği için diyete başlama zamanlarını Ay’ın hareketlerine göre ayarlayabilirsiniz. Diyete başlamaktan kaçınmanız gereken zaman dilimleri ise Ay’ın boşlukta olduğu günlerdir.



YENİ AY
Yeni Ay zamanları diyete başlamaktan ziyade size zarar veren alışkanlıklarınızdan kurtulmanız için ideal zamanlardır. Örneğin abur cubur yemeyi bırakmak ya da alkolden uzak durmak için en iyi günler yeni ay zamanlarıdır. Bedenimiz en zayıf durumda olduğundan güç egzersizlerden uzak durmamızda fayda var.

BÜYÜYEN AY FAZI 
Bu dönemde Ay büyümeye başlar.  Bedenimizin  zayıf olduğu bu günlerde duygusal olarak da güçsüz hissedebiliriz.  Ay’ın bu evresinde vücudumuzu güçlendirici besinler tüketmeliyiz.

DOLUNAY
Dolunay zamanı yemek konusunda aşırıya kaçabiliriz. Bugünlerde negatif enerjiler baskındır. Moralimizi yükseltmek için yüksek kalorili besinlere yönelebiliriz.  Bu evrede vücut yağlanmaya müsait olduğundan, dolunay zamanları beslenmeye ekstra dikkat etmek gerekebilir.

KÜÇÜLEN AY FAZI 
Dolunay sonrasında küçülmeye başlayan Ay, yavaş yavaş ışığını kaybetmeye başlar. 14 gün sürecek bu dönem, diyete başlamak için harika bir zamandır! Bu evrede bedenimiz her zamankinden çok daha güçlüdür.  Zorlanmadan spor yapabilir ve toksinlerden kurtulabiliriz.


2015 yılına göre aşağıda verdiğimiz tarihler, diyete başlamak için en ideal zamanlardır.  Bugünler Ay’ın küçülmeye başladığı zamanlar olduğu için hem spora hem de diyete aynı anda başlayabilirsiniz.

6- 12 Mart – Başak Dolunay
5 – 12 Nisan Terazi Dolunay Ay Tutulması
5 – 10 Mayıs Akrep Dolunay
3 – 8 Haziran Yay Dolunay
3 – 8 Temmuz Oğlak Dolunay
1 – 6 Ağustos Kova Dolunay
30 Ağustos – 4 Eylül Balık Dolunay
29 Eylül – 5 Ekim Koç Dolunay Ay Tutulması
28 Ekim – 3 Kasım Boğa Dolunay
27 Kasım – 2 Aralık İkizler Dolunay
26 Aralık – 31 Aralık Yengeç Dolunay
Eğer diyet yapmak için bu tarihleri beklemek istemiyorsanız, Dolunay'ın ardından gelen günleri diyete başlamak için tercih edebilirsiniz. Yeni ayda ve sonrasındaki günlerde diyete başlamak iyi bir fikir değildir. Merkür retrosu döneminde diyet yapmak isterseniz, geçmişte denediğiniz ama başarılı olamadığınız diyet programlarını uygulayabilirsiniz.

Kaynak: Hürriyet.com







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...