6 Ağustos 2015 Perşembe

..gen aktivitesi günlük bazda değişebilir.

Dr. Bruce Lipton’a göre, gen aktivitesi günlük bazda değişebilir. Zihninizdeki algı beden kimyanıza yansırsa ve  sinir sisteminiz de bunu okur ve çevreyi yorumlarsa ve daha sonra da kanın kimyasını kontrol ederse, o zaman siz gerçekten de düşüncelerinizi değiştirerek, hücrelerinizin kaderini de değişitirebilirsiniz.

Aslında, Dr. Lipton’un araştırması, algınızı değiştirdiğinizde, zihninizin genlerinizin aktivitesini değiştirebildiğini ve her bir genden 30.000 üzerinde değişik sonuç yaratabildiğinizi göstermekte. Kendisi, gen programlarının hücre çekirdeğinde olduğunu ve kan kimyanızı değiştirerek, bu genetik programları yeniden yazabileceğinizi söyleyerek, bu konuda daha çok detay vermekte.

En yalın şekli ile, bu şu demektir: eğer kanseri tedavi etmek istiyorsak, düşünce şeklimizi değiştirmemiz gerekli!

Dr. Lipton: “ Zihnin fonksiyonu, inançlarımız ve deneyimlediğimiz gerçeklik arasında bir uyum yaratmaktır. Bu şu anlama gelmekte; zihniniz, beden biyolojinizi ve davranışınızı inancınıza uyumlamak için ayarlama yapmakta.

Size 6 ay içinde öleceğiniz söylense, zihniniz buna inanırsa, büyük ihtimalle siz 6 ay içinde ölürsünüz. Buna “nosebo etkisi” denir. Bu, negatif düşüncenin sonucu ve pozitif düşünce ile şifalanmanın olduğu “plasebo etkisi”nin de tersidir.”


OKYANUSUM.NET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...