20 Ocak 2016 Çarşamba

Konuştuğunuz her an bedeniniz sizi dinliyor. Bilinçaltınız sizi dinliyor



Konuştuğunuz her an bedeniniz sizi dinliyor. Bilinçaltınız sizi dinliyor. En kötü hissettiğiniz durumlarda bile berbatım, çok kötüyüm, şansızım(iptal) demeyin. Hücrelerinizi doğru kodlayın."Her şey benim istediğim gibi gerçekleşir, ben çok şanslıyım, her şey benim hayrıma" diyin.
Gergin hissettiğinizde kendinize biraz zaman tanıyın. Hemen yorumlamayın.
Neden, nasıl olmuş niye öyle yapmış vs.. gibi sözlerle başkalarının karmasına girmeyin. Aynı şeyi sizde yaşar nasıl olduğunu öğrenirsiniz.! İlahi plana karışmayın. Bu işler şakaya gelmez.
Nur



Parantezde kullandığım "iptal" kelimesi için sorular geldi. 
Diyelim ki olumsuz bir düşünce zihninizi meşgul ediyor yada istemediğiniz bir şey çıktı ağzınızdan, burada hemen akışı durdurmak için "İPTAL" tuşunu devreye sokmak gerekli.. yani kuvvetle iptal demek yeterli olacaktır!
Bu ne demektir. Her an kayıtta olan bilinçaltınıza -DUR..Bu benim gerçek düşüncem değil kayda alma- demektir:))



Bu arada İptal ve Tövbe aynı kapıya çıkıyor gibi görünse de aynı değil.. Bilinçaltının işleyiş sistemi çok farklı, o doğru yanlış demeden gördüğü duyduğu her bilgiyi kayıt altına alıyor.. Gün içinde ufacık bir detayı siz anlık görüyorsunuz ama o çoktan onun resmini çekiyor ve depoya atıyor. Bazen onu bir korkuya dönüştürüyor. Sebebini bilmediğiniz bir çok korku ve fobilerin altında yıllar önce gördüğünüz bir görüntü çıkabiliyor.Kelimeler ve sembollerİ DOĞRU KULLANMAK bilinçaltını ikna etmek için çok önemli.. Bunun için sürekli tekrar ettiğiniz kelimelere dikkat edin diyoruz.
Tövbe ise, bilerek yada bilmeyerek yapmış olduğunuz hatadan dolayı Yaradandan özürdür.
Estağfirullah.. "Allahtan bağışlanma dileme" demektir. Yanlış yapan kişi tarafından kullanılır.

Bu arada tam yeri gelmişken buna da değinmeden geçmek istemiyorum;

"Yaradan insanları AHİRETteki konumlarını belirlemek için dünyaya göndermiştir." Dolayısıyla Tüm hayatımız da Melekler tarafından kayıt altına alınıyor. Ve tüm seçimlerimizin sonucu gerek bu dünyada gerek Ahirette bize yaşatılacak.


O’na tevbe ediniz ki, sizi (dünyada) belirli vakte kadar güzel bir nimetle faydalandırsın ve (ahirette) her fazilet sahibine mükâfâtını versin! (Hud, 3)
Allah, kimseyi gücünün yetmeyeceği bir şeyle mükellef tutmaz. Kazandığı (iyilik)kendi lehine, işlediği (kötülük) de kendi aleyhinedir.BAKARA-286

Nur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...