4 Şubat 2016 Perşembe

Sonuca bağımlılığımızı bıraktığımız zaman, Yaradanın mucizelerimizi mükemmel şekilde aktarmasına izin veririz.

Bir şeyi isterken Sınırlama ve beklentiler olmadan isteyin, İstediğiniz her neyse yerine getireleceğini bilin, ama sizin için mümkün olabilen şeylerle sınırlarsanız, engel koyarsınız olmaz..Yani bir ev istiyorsanız nasıl ödeneceği konusuna kafanızı yormayın. Tabi bunu söylerken de çok yüksekten uçmayın:) çünkü bilinçaltınız buna asla inanmayacağı için bloke edecektir..

Jennifer Hoffmanın şu yazısına bir göz atın



Bağımlılığı Bırakmayı Anlamak
İstediğimiz şeylere birçok bağımlılıklarımız olur, bunu nasıl mümkün olacağı, bunun gerçekleşmesi için başkalarını ne yapacağı, bunun gerçekleşmesi için bizim neler yapmamız gerektiği, ne kadar zaman, para ve enerji gerektiği vs – bağımlılıklarımızın listesi çok uzundur ve karmaşıktır. Bu ayrıca korkularımızı veya şüphelerimizi temsil eder, bu şekilde Yaradanın istediklerimizi sağlama yeteneğine tamamen güvenmemiş oluyoruz. Ve bağımlılıklar geçmişten gelir – bunlar daha önce her şeyin gerçekleşmiş olduğu yoldur.
Sonuca bağımlılığımızı bıraktığımız zaman, Yaradanın mucizelerimizi mükemmel şekilde aktarmasına izin veririz. Yönergelerden biri para istememekti – para sadece enerjidir ve Yaradan her zaman para ile çalışmaz. İstediğimiz şeyleri mucizevi, şaşırtıcı şekillerde yaratabilir, bu yollara para her zaman dahil değildir. Ama her şeyin para gerektirdiği inancına bağlı kalırsak – ve hiç paramız yoksa – mucizeler yaratma yeteneğimizi sınırlarız. Şüphesiz, Yaradan bize para verebilir, ama ayrıca başkalarından armağanlar, beklenmedik sürprizler ve yardım alabiliriz. Bağlılığı bırakarak, Yaradanın mükemmel şekillerde çalışmasına izin veririz. Ve hatırlayın, sizin mucizeniz başka birinin duasına yanıt olabilir, Yaradan bunu bilir, ama siz bilmeyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...