15 Nisan 2016 Cuma

Rüyalar üzerine...

Başınızı yastığa kotyduğunuz an artık burada değilsiniz, çizgiyi aşıp yaşamla ölüm arası bir yerdesiniz artık. Araf değil sakın sözlerimi yanlış anlamayın. Bambaşka bir alemdesiniz.. Hiç tanımadığınız bir alem. Ve bir sürü insan var orada. Hemde her gece her uyuduğunuzda. Şaşırır kalırsın o alemin şartları karşısında. Bir çok şeyi aynı anda yaşarsın.


Gecenin belli bir anında kuantum profesörlerinin tabiriyle tüm paralel evrenler bizim tabirimizle yaşanılan tüm alemler iç içe geçer.Tek bir evrende bütünleşir. Tek bir an yaşanır.İlk insandan son insana kadar herkes gerçek ama farklı bir boyutta dünyada yaşar.

Dostum aslında bir insanın rüyasına girmek bir nevi şekli taydır.. Duymuşsunuzdur dinimizde bir tabir vardır. ve her zaman nasıl yapıldığı kafaları kurcalar. Her zaman dillerden düşmeyen ve çok merak edilen tayyi mekan tayyi zaman tayyi ses mevhumları vardır.
Tayyi zaman şu anın anlatımıyla zaman yolculuğu, tayyi mekan bulunduğun yerden anında başka çok uzak bir yere   itmek, tayyi ses bulunduğu yerden çok uzaklara ses iletmek şeklinde tasvir edilebilir. İşte bir insanın rüyasına girmekte bir nevi şekli taydır.

Size bir vereceğim-Mustafa Kaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...