15 Mayıs 2016 Pazar

Beddua iki taraflı bumerang gibidir.



Beddua iki taraflı bumerang gibidir. Ya karşı tarafı vurur yada haksızlık varsa dönüp seni vurur.
Beddua mutlaka bi tarafı vurur. Ortada kalmaz diğer dualar gibi.Sonuçları keskindir mutlaka yaşanır.Hem sen her ne kadar o konuda kendini haklı görsen de ufak da olsa o olayda seninde suçun vardır. Bu olayın olması için fırsat vermişsindir. Hem Kur'an der ki: "Kendi yapıp ettiklerini..."
Dolayısıyla bir beddua edişte mutlaka beddua eden kişiye de o bedduanın sonuçlarından bir parça düşer.
Gel sen en güzelini yap, o sinir anında vücudundaki su kabardığı tüm molekülleriyle uyandığı için inanılmaz bir elektrik sel potansiyel oluşur. Frekansın inanılmaz bir seviyeye çıkar ki bu durum için on sekiz bin alemin Mustafa'sı Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimiz der ki: "Bir kişi sinirlendiğinde abdest alsın" Yani sana der ki içindeki ısınan Su'yu frekansı elektriklenmeyle kabarmış Su'yun etkilerini  dışarıdaki su ile gider sakinleş. Gel sen güzelini yap hakkının çiğnendiğini anladığında, öfkeden deliye döndüğünde beddua edip kendini de vuracağına en güzelini yap kendine dua et!
Ya Fettah fırsat kapılarını maddi manevi kurtuluş kapılarını sonuna kadar aç bana.." diye dua et kendine.Unutma frekansın yüksekken içindeki su kabarmışken yaptığın dua kabul olur. Öfkeli hiddetli anlarını fırsata çevir. Mucizeyi yakala.

Hızır dokunsun dualarına- Mustafa Kaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...