22 Mayıs 2016 Pazar

DNA ve KUANTUM

“Isaiah Etkisi” ve “Sıfır Noktasına Uyanış” adlı kitapların yazarı Gregg Braden tarafından yazılan “İyileştirici Kalpler/İyileştirici Uluslar: Barışın ve Duanın Gücünün Bilimi”nden alınmıştır.


Deney Heart Math Enstitüsü tarafından yapılmış ve bununla ilgili makale şu başlıkla yazılmış: “DNA’nın şekilsel değişimleri üzerinde tutarlı kalp frekanslarının yerel ve mekansız etkileri.” Bu, anthrax (şarbon) durumuyla direkt olarak ilgili bir deneydir.

Bu deneyde, birkaç insan plasenta DNA’sı içinden DNA’daki değişikliklerin ölçülebileceği bir kabın içine yerleştirildi. 28 eğitimli araştırıcıya DNA’nın yirmi sekiz küçük şişesi verildi (her birine bir sise.) Her bir araştırıcıya nasıl duygu üreteceği ve hissedeceği öğretildi ve her biri güçlü duygulara sahipti.



Bulunan şey şuydu: DNA, araştırıcının duygularına göre kendi şeklini değiştirdi.

Araştırıcılar minnettarlık, sevgi ve takdir hissettiği zaman, DNA gevşeyerek yanıt verdi ve iplikler yaralanmamıştı. DNA’nın uzunluğu daha fazla arttı.

Araştırıcılar öfke, korku, hayal kırıklığı veya stres hissettiğinde, DNA daralarak yanıt verdi. DNA kısaldı ve bizim DNA kodlarımızın çoğunu kapattı. Eğer negatif hisler tarafından “kapandığınızı” hissettiyseniz, şimdi bedeninizin de neden eşit olarak kapandığını biliyorsunuz. Araştırıcılar tarafından sevgi, neşe, minnettarlık ve kabul hisleri tekrar hissedildiğinde, DNA kodlarının kapanması tersine döndü ve kodlar tekrar açıldı.

Bu deney daha sonra HIV – pozitif hastalarla test edilerek tekrarlandı. Sevgi, minnettarlık ve kabul hislerinin, bu hisler olmadan ölçülen dirençten 300,000 kez büyük direnç gösterdiği keşfedildi. Böylece, sağlıklı kalmanıza yardımcı olabilecek şeyin yanıtı budur. Hangi korkutucu virüs veya bakteri etrafınızda yüzüyor olursa olsun, neşe, sevgi, minnettarlık ve takdir/kabul hisleri içinde kalın.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...