3 Mayıs 2016 Salı

HASTALIKLAR DÜŞÜNCE DÜNYAMIZIN ÜRÜNÜDÜR


Çoğu kez, HASTALIK'ların, yüzde 60-70 oranında SEBEBİ, bizzat insanın kendi DÜŞÜNCE dünyasıdır. NEGATİF düşünce dünyası içerisinde bulunduğumuz sürece; psikosomatik, yani, PSİŞİK durumumuzun meydana getirmiş olduğu MENFİ TİTREŞİM, ya da olumsuz enerji akışı, BEDENİMİZ üzerinde TAHRİFAT yapar. Mide ülserlerinin çoğu, psikosomatiktir. Bağırsakların iyi çalışmaması, kolit vs. gibi durumların çoğu, psişik rahatsızlıklardır. Vücutta çıkan bir çok yara berelerin, cilt hastalıklarının, saç dökülmelerinin, ya da tansiyonun ortaya çıkış, yine psişik GERİLİM'lerden, psişik rahatsızlıklardan, NEGATİF düşünceler ve OLUMSUZ ENERJİ akışlarından meydana geldiği, artık, herkes tarafından bilinmektedir.
PSİKOSOMATİK terimi, bir TEŞHİS terimi haline gelmiştir. Demek isteniyor ki; vücutta bulunan bu yara, şu veya bu belirtiler, tansiyon vs. nin kökleri, daha DERİNLERDE'dir. Daha içerideki MANEVİ hayatınızda bir takım sarsıntılar, olumsuz, yerine oturmamış, yerleştirilmemiş durumlar var. Eğer bunları anlayamaz ve üzerine gidemezseniz bu belirtiler ortadan kalkmaz.
METAPSİŞİK açıdan, hastalıklarımız, olaylara hakim olamadığımız için değil, daha çok, bizdeki ENERJETİK DENGE'nin uygun olmamasından kaynaklanmaktadır.
Çeşitli enerjiler vardır. TESİRLER, fizik dünyadan, ruhsal dünyadan, ikisinin arasında bulunan ara dünyadan kaynaklanırlar. Bizler, bu alemlerden gelen tesirlere doğru dürüst UYUM sağlayamadığımız, karşılıklı olarak kaynaştıramadığımız, DENGELEYEMEDİĞİMİZ için hastalanırız. Hastalık, enerji dengesizliğidir.
E. Arıkdal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...