14 Temmuz 2016 Perşembe

Göbek Eriten Mucize: Limonlu Yoğurt Kürü



Yoğurt Kürü ile göbek eritmek oldukça pratik bir yöntem. Göbek kısmındaki bir türlü kurtulmayı başaramadığınız gereksiz ve aşırı fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun bizzat hazırladığı yoğurt ve limon kürü olan göbek eritme kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.

Yoğurt Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü yapmaya başlamadan evvel aklınızda bulunması gereken minimum 2 hafta boşunca kesintisiz olarak devam etmeniz gerektiğidir. 1 ile 2 gün arası denedikten sonra faydası olmadığı düşüncesine kapılıp yarım bırakmayın. Rahat ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Yoğurtlu Limon Kürü tarifi ile göbek bölgenizdeki aşırı fazla yağlardan kolay bir şekilde kurtulacaksınız…

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:

Yarım adet limonun suyu
3 Yemek kaşığı (az yağlı olmasına dikkat edin) yoğurt
1 çay kaşığı kadar pul biber


Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır – Hazırlanışı


Yukarıda yazdığımız malzemelerden olan yarım adet limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülere sadık kalarak yeteri kadar büyüklükte bir kâsenin içerisinde iyice karıştırınız.


UYGULANIŞI: Gece yatağa yatmadan yaklaşık yarım saat önce hazırladığınız karışımı yiyiniz. Minimum 2 hafta süresince kesintisiz olarak karışımı yemeyi sürdürün. 2 Hafta sonunda vücudunuzdaki değişimi gözle göreceksiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...