11 Temmuz 2016 Pazartesi

Göğüs Serleştiren Ve Dikleştiren Maske

Dik ve sert göğüslere sahip olmanız için Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya‘nın göğüsleri sertleştirici olan üstü maskeyi yapabilirsiniz.



Göğüs Serleştiren Ve Dikleştiren Maske

Günümüzde bir çoğunluğunuz göğüs sarkmasından şikayet etmektedir. Göğüs dikleştirmek için yapay kremler, estetik ameliyatlar gibi vücuda zarar verme oranı yüksek olan yollara başvuruyoruz. halbuki tamamen doğal ve bitkisel yöntemlerle de evde göğüs dikleştirmek, sarkmasını önlemek ayriyeten sıkılaştırmak mümkün. Bu yazımızda sizlerle Suna Dumankaya’nın göğüsleri dikleştiren ve sertleştiren patates maskesini paylaşacağız. Patates maskesi ile daha daha güzel ve sıkılaşmış bir göğüse sahip olabilirsiniz.


Göğüs Sıkılaştırıcı ve dikleştirici Patates Suyu Maskesi Tarifi;

● 2 tane orta boyutta patatesi blenderde ezelim. Elde ettiğimiz bu patatesin suyunu sıkarak çıkaralım. Her akşam yatmadan önce yapmış olduğumuz bu patates suyunu göğüslerimize yavaş yavaş masaj yaparak iyice sürelim.
● Yapmış olduğunuz bu uygulamayı düzenli bir şekilde her gece devam ettirirseniz göğüslerinizin dikleştiğini ve sıkılaştığını farkına varacaksınız. Göğüs bölgesine uygulana patates suyu vücuttaki derinin sıkılaşmasını ve toparlanmasını yardımcı olur.

Kaynak: Kadınneder.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...