16 Temmuz 2016 Cumartesi

İlginç bir haber: BİLİM ADAMI ÖLÜM ANINDA BEDENİ TERK EDEN RUHUN FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR



Ruhun bedeni terk ettiği astral bedenden ayrılmanın zamanlaması, ölüm anında bir insanı biyoelektrografik kamera ile fotoğraflayan Rus bilim adamı Konstantin Korotkov tarafından yakalandı.

Kirlian fotoğrafçılığının ileri tekniği olan gaz deşarj görüntüleme yöntemi kullanılarak alınan resim bedeni kademeli olarak terk eden insanın yaşam gücünü mavi ile gösteriyor.

Korotkov’a göre, göbek ve baş yaşam gücünü ilk kaybeden bölgeler ve kasık ile kalp ruhun sonsuzluğun görüntü oyunlarında sörf yapmasından önce bulunduğu son bölgelerdir.

Diğer vakalarda Korotkov, şiddetli ve beklenmedik bir ölümden ıstırap çeken insanların “ruhunun” genellikle güç ortamında karışıklık hali tezahür ettiğini ve ölümü izleyen günlerde bedene geri döndüğünü not etti. Bunun nedeni kullanılmamış enerjinin fazlalığı olabilir.

St. Petersburg, Fiziksel Kültür Araştırma Enstitüsü yöneticisi olan Korotkov tarafından geliştirilen teknik, Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi teknoloji olarak uygun bulundu ve kanser gibi hastalıklar için tedavi edilen hastaların stres ve gelişimlerini izlemek için dünyada 300 den fazla doktor tarafından kullanılmaktadır. Korotkov enerji görüntüleme tekniğinin her türde biyofiziksel dengesizlikleri izlemek ve teşhis etmek için gerçek zamanlı olarak kullanılabileceğini ve aynı zamanda insanın psişik güçleri olup olmadığını ya da sahtekar olup olmadığını göstermek için de kullanılabileceğini söylüyor.

Gerçek zamanı ve uyarılmış radyasyonu ölçen bu teknik Semyon Kirlian aurayı ölçmek için geliştirilen teknolojinin daha ileri bir versiyonudur.

Korotkov’un gözlemleri “insan varlığının parmaklarının ucu etrafındaki uyarılmış elektro – fotonik ışığın insanın hem fiziksel hem de psikolojik olarak eşfazlı ve kapsamlı durumunu içerdiğini” onaylıyor.

Korotkov ile röportajı gösteren bu videoda, Korotkova yiyeceklerin, suyun ve hatta kozmetiklerin biyoenerji alanındaki etkilerinden söz ediyor. Ve suyu ve organik yiyecekleri vurguluyor, teknolojiyle bozulan toplumlarda yiyeceklerin insanların aurasındaki negatif etkilerini anlatıyor.

Rupert Sheldrake’in izlenme hissi deneyi ile ilgili; Başka biri dikkatini bir insana yönlendirdiği zaman – o insanın arkasında olsa bile ve bilinçli olarak arkasındakini algılamasa bile – dikkatin yönlendirildiği insanın biyoenerji alanı değişir. Ayrıca turist yoğunluğu olduğu zaman o yerin enerji alanı değişir.

Aynı zamanda bir çok araştırmanın onayladığı gibi, cep telefonlarının kansere neden olan negatif radyasyonu ile ilgili uyarıda bulunuyor.

Kaynak:evrenseluzayplatformu.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...