1 Ağustos 2016 Pazartesi

Eğer yaşadığınız yerle sizin frekans arasında uyum yoksa o ortamda mutlu olamıyorsunuz


Evrende her şey enerjiden oluşuyor ve her birimizin bir frekansa sahip olduğunu daha önce bir çok yazımızda konu ettik. Bizlerin olduğu kadar Yaşadığımız alanların, hafızası vardır ve bizden önce yaşanlan her şey kaydolur. .Eğer yaşadığınız yerdedaha önce kötü olaylar yaşanmışsa bu sizi de etkileyebiliyor.
Hatta burası işyeri ise başarıyı hatta ticari kazancı bile etkileyebiliyor.
Çevrenizde mutlaka duymuşsunuzdur. Bazı iş yerleri sürekli el değiştirip durur ve her gelen kapamak zorunda kalır. Buraya gelen bir türlü tutunamadı derler.

Bu aslında o alanın enerjisi ile alakalıdır. Daha önce orada yaşanılan enerji kayıtları temizlenmediği için oradaki daha önce yaşanmış huzursuzluk mutsuzluk geleni de etkileyecektir.

Aynı şekilde yeni taşınılan evlerde mutlaka enerji temizliği yapılması gerekir. Hatta oturduğunuz evlerinizde düzenli aralıklarla enerji temizliği yapılması gerekir.
Kullanmadığınız (özellikle de sizde kötü anısı olan) hiç bir eşyayı evinizde tutmayın.Eşyalarında enerjisi vardır.Evinizin enerjisini bozar.

Blog yazdığım yıllar boyunca bir şeyi öğrendim ki : bazı şeyleri sürekli söylüyorum 2. 3. baskı mı oluyor diye düşünürdüm ama siz ne kadar bahsetseniz de arada gözünden kaçanlar ve ilk defa öğrenenler mutlaka oluyor. Yada bilenlere de hatırlatma oluyor diye düşünüyorum
Yıllardır enerji ile çok fazla ilgiliyim ve enerjimizi arındırmanın- frekansımızı artırmanın ne kadar önemli olduğunu ve her şeyin neredeyse başı olduğununu çok iyi biliyorum. Bu yüzden kısa kısa aralara sıkıştırıyorum ki sizlere de hatırlatma olsun:)

2 yorum:

  1. Merhaba;
    Bu güzel hatırlatma için teşekkürler yeniden :) forumunuz bir eksikliğin tam karşılığı ;) İsterim ki frekans aralığımızı nasıl anlarız, nasıl yükseltiriz bu tür yazılara daha spesifik yer vermeniz.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için sayfaya ekledim tabloya bakarak aşağı yukarı ne kadar frekans aralığında olduğunuzu tahmin edebilirsiniz.

      Sil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...