25 Ağustos 2016 Perşembe

Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte selameti ve feraha çıkması için toplu çalışma

* facebook sayfasında ve grubumuzda yapılan çalışmaları istek üzerine bloğa da ekledim


Tüm dualarımız askerimizle.. Fetih suresinin ilk 4 ayetini okuyarak bir niyet zinciri başlatıyoruz okuyanlar yoruma bildirirse sevinirim.

Oturduğumuz yerde elimizden gelenin en iyisi -vereceğimiz en büyük destek DUALARIMIZDIR.
Allahım tüm askerimizi, güvenlik güçlerimizi, devletimizi milletimizi birlik ve beraberliğimizi korusun. Güvende emniyette ve selamette kılsın.



1. İnna fetahna Ieke fetham mübına
2. Li yağfira IekeIIahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme nı'metehu aIeyke ve yehdiyeke sıratam müstekıyma
3. Ve yensurakeIIahü nasran azıza
4. HüveIIezı enzeIes sekınete fı kuIubiI mü'minıne Ii yezdadu imanem mea ımanihim ve IiIIahi cünudüs semavati veI ard ve kaneIIahü aIımen hakıma




ANLAMI:

1. Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.
2, 3. Ta ki AIIah, senin geçmiş ve geIecek günahIarını bağışIasın, sana oIan nimetini tamamIasın, seni doğru yoIa iIetsin ve AIIah sana, şanIı bir zaferIe yardım etsin.
4. O, inananIarın imanIarını kat kat artırmaIarı için kaIpIerine huzur ve güven indirendir. GökIerin ve yerin orduIarı AIIah'ındır. AIIah hakkıyIa biIendir, hüküm ve hikmet sahibidir.




Tüm güzel duygularınızla birlikte niyeti 3 kez okuyun bunu yaparken pek çok kişinin güzel enerjisi ile bir araya gelip bir sevgi çemberine dahil olduğunuzun farkında olun ve birlikten kuvvet doğduğunun yüzlerce insanla aynı anda aynı şeye niyet ederek ne kadar büyük bir enerji alanına dahil olduğunun farkında olun.

KORUNMA DUASI:

Niyet ediyorum bu Niyet Çemberine sevgi ile katılmaya, ve bu Çemberde yer alan tüm arkadaşlarımla tüm güzel enerjim ve sevgimle bir araya gelmeye.. Bu niyet çemberinin üyelerinin fiziksel ve ruhsal olarak tamamen sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı zengin ve bereketli olmalarını ve kendilerini çok iyi, güçlü, huzurlu, mutlu hissetmelerini seçiyorum. Niyet Çemberinde yer alan her bir gönül dostumun tamamen güvende olmasına ve bütünüyle korunmasına niyet ediyorum. Niyet Çemberinin bir parçası olarak bana gelen tüm olumlu enerjileri sevgiyle kabul ediyorum.



Ve son olarak:



Allahın Ya Hafiz ve Selam esmaları korunmak içindir sayısız sürekli dilinizde olması sizin etrafınızda koruma kalkanı oluşturacaktır. Ayrıca Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte selameti ve feraha çıkması açısından "Ya Selam"çok önemli bir esmadır.
Şöyle bir niyet çemberi oluşturabiliriz. Her akşam yatmadan önce veya istediğiniz her zaman gözlerinizi kapatın ve ülkemizin etrafında tüm bu çalışmaya katılanlarla elele tutuştuğunuzu imgeleyerek esmalarınızı okuyun ve içeri doğru enerjinizi üfleyin


7 yorum:

  1. MERHABA
    TÜM SEVGİM VE ENERJİMLE ÇEMBERE DAHİLİM.
    ALLAH ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ VE DEVLETİMİZİ KORUSUN.
    ALLAH'A EMANET OLUN... NEVİN

    YanıtlaSil
  2. Okudum. Allah kabul etsin.

    YanıtlaSil
  3. Tüm güzel enerjim ve sevgimle bende bu güzel niyet çemberine dahilim. Allah Ülkemizi, Milletimizi ve Devletimizi korusun.

    YanıtlaSil
  4. katıldım ,okudum.Allah kabul etsin.Nimet

    YanıtlaSil
  5. Bende tum sevgimle iyi dileklerimle katılıyorum Rabbim dünyamızı ülkemizi ve tum iyi insanları korusun inşallah bir dost

    YanıtlaSil
  6. merhaba katıldım . Allah kabul etsin.

    YanıtlaSil
  7. Nuralcigim..okudum.allah kabul etsin.emel

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...