20 Ocak 2017 Cuma

Evinizin her yerine bir bardak su içinde tuz ve sirke koyun. 24 saat sonra sonucuna şaşıracaksınız!


Evde stresli ve agresif mi oluyorsunuz? Evde sürekli gerginlik ve tartışma ortamından şikayetçi misiniz? O zaman tam size göre bir yöntemimiz var. Üstelik 24 saatte etkisini gösteriyor.
Negatif enerji nedir?
Negatif enerjiler sizi, ailenizi, evcil hayvanlarınızı, hatta etrafınızdaki bütün nesneleri etkileyen şok dalgaları yayar. Yapılan araştırmalarda bu kötü enerjiden kurtulmanın etkili bir yolu bulundu.
Bu yöntem ile evinize tekrardan huzur gelecek ve yaşam kaliteniz artacak. Uykularınız düzene girecek. Sabahları yorgun kalkmak gibi şikayetleriniz azalacak ve bütün vücudunuz sağlığına kavuşacak
Kötü enerjiyi yok eden karışımın yapılışı
Bir tatlı kaşığı tuzu yarım çay bardağı sirke ile karıştırın ve bir su bardağının içine dökün, üzerini de su ile tamamlayın. Bu karışımı gün içinde evin en çok zaman harcadığınız yerlerine koyun. Yatak odası, oturma odası, mutfak vb odalara koymak en mantıklısı. Bardakta suyun seviyesini aklınızda tutun çünkü belirli aralıklarla bu seviyeyi kontrol edeceksiniz, eğer fazla taşmış ve sıvı seviyesi çok azalmışsa üzerine su ekleyerek seviyeyi tamamlayın.
Hazırladığınız karışımın seviyesi sabit kalana kadar bu bardağı evin farklı yerlerine koymaya devam edin. Bu karışım negatif enerjiyi ve kötü enerjiyi evden uzak tutar ve içine çeker. İlk etkilerini 24 saat sonra göstermeye başlayacak ve birkaç gün sonra bütün etkilerini görmeye başlayacaksınız.
Unutmayın: Cam bardağı koyduğunuz yerler odanın görünmeyen kısımları olmalıdır. Böylece kötü enerjiyi daha verimli şekilde absorbe eder. Haberi paylaşarak daha fazla insana ulaştırmayı unutmayın. Sağlıklı günler dileriz
Kaynak:Diyetevi


13 yorum:

  1. Denemek lazım😊

    YanıtlaSil
  2. Denemek lazim��

    YanıtlaSil
  3. denedim sonucu yarın göreceğiz

    YanıtlaSil
  4. Peki bu suyu ne zaman değiştireceğiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su da renk değişikliği varsa hemen, eğer yoksa en fazla bir hafta falan durduktan sonra değiştirin.

      Sil
  5. Hangi tuz çeşidi ve hangi sirke çeşidi olmalı buda önemli dimi? Lütfen yardımcı olursanız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaya tuzu veya deniz tuzu- sirkede elma sirkesi olursa çok daha iyi olur.

      Sil
  6. Yaptim salona gorunmeyen yere biraktim ve 24 saat dolmak uzere yalniz bir sorum olacak seviyede artma veya azalma yok simdi bu bardagi alip baska bir odaya mutfaga vs birakabilir miyim yani ayni bardak gezse olur mu evde.tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renginde değişiklik yoksa yapabilirsiniz.

      Sil
  7. Merhaba, cok tesekkür ederim bu paylasiminiz icin. Ben bunu denedim, ayni Tarif edildigi gibi yaptim, elma Sirkesi ve deniz Tuzu kullandim. Görünmeyen yere koydum, ve 2 gün olmasina ragmen ne rengi degisti ne miktarind bi degisiklik oldu.

    YanıtlaSil
  8. Su sirke uçtu ve kristalleşti bu durumda ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  9. Mrb tuz kristalleşti su ve sirke buharlaştı böyle durumda ne yapmak gerekir

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...