2 Mayıs 2017 Salı

Hatırlamaya değer fikirler!



İyi şeyler düşünürseniz iyi şeyler olur. Kötü şeyler düşünürseniz kötü şeyler olur. Bütün gün ne düşünürseniz o olursunuz.
Bilinçaltınız sizinle tartışmaz. Bilincinizin emirlerini kabul eder. " Buna param yetmez" derseniz bilinçaltınız bunu doğru kılmak için çalışır. Daha iyi bir düşünce seçin. " Onu alacağım. Bunu zihnimde kabul ediyorum " diye komut verin.

Seçme gücüne sahipsiniz. Sağlığı ve mutluluğu seçin. Cana yakın olmayı ya da soğuk olmayı seçebilirsiniz. İşbirlikçi, keyifli,  cana yakın, sevimli olmayı seçerseniz, dünya da buna göre tepki verecektir.
Ne söylediğinize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan çıkan her sözcüğe dikkat etmelisiniz. Asla "Başarısız olacağım. İşimi kaybedeceğim. Kirayı ödeyemeyeceğim" demeyin.  Bilinçaltınız esprileri anlamaz. Bütün bunları gerçekleştirmeye kalkar!

Zihin kötü değildir. Doğanın hiç bir gücü kötü değildir. Önemli olan onları nasıl kullandığınızdır. Zihninizi her yerde insanları korumak, iyileştirmek ve onlara ilham vermek için kullanın.

Hayatın ezeli ve ebedi gerçeklerini ve prensiplerini dikkate alarak düşünün; korkuyu, cahilliği ve batıl inançları esas almayın. Başkalarının sizin adınıza düşünmesine izin vermeyin. Kendi düşüncelerinizi kendiniz seçin ve kendi kararlarınızı kendiniz seçin.

Siz ruhunuzun ve bilinçaltınızın kaptanısınız.
Unutmayın; Hayatı seçin! Sevgiyi seçin! Sağlığı seçin! Mutluluğu seçin!

Bilinciniz neyin doğru olduğunu varsayar, neyin doğru olduğuna inanırsa bilinçaltınız onu doğru kabul eder ve gerçek kılmaya çalışır.
İyi şansa, ilahi yol göstericiliğe, doğru eyleme ve hayatın nimetlerine inanın.

(Bilinçaltının gücü)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...