8 Aralık 2017 Cuma

Sesin iyileştirici gücü



Bir şeyin olmasını murad ettiği zaman, o şeye 'Ol!'der; oluverir. ( Bakara Sûresi 117 )

Sayhanın ve kelâmın, kendine âit müthiş bir etki alanı, gücü vardır. 'Es Semi' esması, açığa çıkan esmaları her an algılamakta olan anlamındadır. O, işiten ve işittirendir. 'Es Semi' bu farkındalığı kavramayı yaşatan isimdir. Bunun sonucunda 'El Basir' esmâsını tetikler.

'El Basir', açıga çıkan oluşu her an seyretmekte, görmekte olan; böylece de 'El Hakk' esmasını yaşamakta olanın ismidir. "El Hakk", apaçık ortada olan 'Mutlak Hakikat!' İşiten, gören ve açıga çıkan bütün hakikatleri farkeden.

Sayhâ, ses frekansları; bir kavmin öldürülmesinde ve diriltilmesinde etkin rol oynar. Bu kavim, bizdeki donanımlar, esmalardır. Ses öyle bir desibele gelir ki, hücre zarını yırtabilir. Veya öyle bir desibele ayarlanır ki; hastalık sebebi olan titreşimi ordan söker atar.

Sesler, frekanslar; hem azap hem de şifa olabilir. Evrenin ana maddesi, enerjiden önce sestir. Bilim şu anda enerji diyor ancak ana etken, hammadde sestir; çünkü enerji 'Ol' emri ile meydana gelmiştir. 'Ol' - Künnnn ! frekansının üzerine hangi bilgiyi eklersen, onu oldurabilirsin. Üçüncü göz seviyesi 'Ol' emrinin titreşimindedir. ( theta Frekansı ) Üçüncü göz, Sidret'ül Münteha noktası, 'Ol der, oluverir!' - 'Kün feyekün' ayeti kapsamındadır.

'Hacerül Esved', evrenin üçüncü gözüdür. Ve orası, gayb ve şahadet alemi arası geçişlerden sadece birisidir. Üçüncü göz noktasında hayal ve gerçek iki ayrı olgu değildir. Üçüncü göz seviseyinde hayal ettiğimiz bilgi, doğrudan fizik aleme yansır. Bu dairenin frekansı, Künnn! sesindeki frekansla, yani güneşin sesi ile aynı rezonansa sahiptir. Bunun üzerine (theta frekansı) ile bir olumlama ekildiğinde, o telkin, o olumlama, insanın tüm boyutlarına sirayet edebilir. Diriltedebilir, dağıtadabilir.

'Sadece tek bir sahya ! İşte o zaman onlar, hepsi huzurumuzda hazır bulunanlardır.'
( Yasin Sûresi 53 )

Tüm düşünceler, eterik beden üzerinde bir titreşim, bir enerji alanına sahiptir. Ve bunlar evrendeki temel etkileşimle, 'El Habir, El Basir, El Semi' gibi esmalar kapsamındaki, kendileriyle aynı rezonansa sahip boyutlar ve şuurlu enerjilerle sürekli beslenmektedir.

Şimdi eterik tarlamıza ektiğimiz iç sesler, düşünce tohumlarıdır. İnsan ne düşünüyorsa o dur ve dahi neyi çok beslerse ona dönüşür. Bu bilgi ile insan, cennet veya cehennem ötesine ' sıfır düşünce' noktasına rahatlıkla geçebilir ve bu bilinç ile kendi evrenini yeniden inşa edebilir.

Kubilay AKTAŞ
http://www.namehaber.com/yazi/kubilay-aktas/12760-sesin-iyilestirici-gucu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...