13 Haziran 2018 Çarşamba

Negatif Enerjiye Karşı Öneriler:



1--Evde ki ağırlığı kaldırmak için

a)--yedi dükkan süprüntüsü(çörek otu,üzerlik otu tohumu vs) veya

b)--üzerlik otu tohumlarını ile evin her yanını tütsülemek (tavayı kızdırıp içine süprüntüyü atıp -kokusunu evin her yerinde dolaştırmak)

c)--istenirse dikkatli olarak kişisel olarak kurşun döktürmek

c1)-Dökme işlemi bilen tarafından şöyle yapılmaktadır:(kurşunu tavada eritmek ve üstü örtülü kişinin başının üstünde erimiş kurşunu - bir su kasesinin içine dökmek)

2--Nazara karşı taze elma dalı bulundurmak(çantada)

3--Negatif enerjiye karşı Çocukların bulunduğu odada masa üstünde ağzı açık makas-kağıt makası bulundurmak-yastık altına metal meyve bıçağı koymak

4--Evdeki negatif elektrik alanını dağıtmak için,güvenlik firmalarında satılan pilli şok tabancasının tetiğine basarak odalarda dolaşmak

5--Dua etmek.Dua pozitif enerji kaynağı olarak hasta vs insanlara karşı yardım edebilir.Dozu ve konsantrasyonu uygun dua düşünce gücüyle yoğun bakımdaki hastaya çok ince pozitif enerji gönderebilir.

6--Özellikle haramlardan uzak durmak gerekir. Haramlar negatif enerji kaynağı olup,eğer bir günah işlenmiş ise hemen banyo yapıp abdest almak icap eder ve yapılan günaha karşı tövbe edip,hayır işlemek uygun olacaktır.

7-Labrador yada koyu kahverengi akik taşı negatif enerjiyi emer ve depolar.bu enerjiyi tuzlu su ile yıkanırsa üzerinden akar gider

8-Odada Zeytin yağlı kandil yakmak.Kokusu negatif enerjiyi yok eder.

9-Negatif davranışlardan( cinsel,şiddet,alkol vs negatif içerikli vs film seyretmek) uzak durmak.

10-Negatif içerikli TV dizilerinden uzak durmak(hayali çocuk filmleri-korku filmleri-cinsel içerikli filmler,ahlaksız ilişkileri anlatan filmler,korkuya dayalı bilim kurgu filmleri,bilimselmiş havası verilen hayalet filmleri-yabancı-yerli versiyonlar)

11--psikiyatrik antidepressan-antipsikotik tedavi ile yapılan büyüyü etkisiz kılmak mümkün olabilir.(beyinde ilgili kapıları kapatmak)+dua okumak-okutmak.Özellikle antipsikotik tedavinin negatif enerjiye bağlı süreçleri ortadan kaldırdığı-bu nedenle bu gibi problemlerde işi bilen bir şifacı-medyum yanında aynı zamanda bir psikiyatristen de yardım almak en uygun çözüm olabilir.

12-Kediler manyetik alanı çok iyi algılarlar ve pozitiftirler. İnsandaki negatif enerjiyi algıladıkları yada ortamdaki negatif enerjiyi hissettikleri için bir barometre rolü oynarlar.Köpeklerin,Kedinin,küçük çocukların huzursuzlanması ortamdaki uygun olmayan ince enerjilerin var olduğunu anlatabilir.

13--Yeni yakılan mum bulunulan ortamdaki negatif enerjiyi temizler.Bunu sağlamak için elinizde mum ile her odada 1-2 dakika kalarak ortamdaki negatif enerjiyi temizlemek mümkün olabilir.

14--Benzer şekilde gündüz odalara sprey şişesi içine konulan elma sirkesini her odaya spey halinde püskürterek-özellikle WC ve banyolara-ortamdaki negatif enerjiyi temizlemek mümkün olabilir.

14.1--İşyerleri,evler,camiler vs yerler yine içine sirke katılmış su ile silinebilir.Eşyalar sirke ile silinebilir.

14.2--Banyoda üzerinizdeki ağırlığı atmak için saç yıkaması sırasında sirke kullanılabilir yada banyo suyuna sirke katılabilir.Sabah bir bardak ılık suya katılan 1 çay kaşığı elma sirkesi her konuda devadır.

15--Kapı girişine asılan bir demet kuru sarımsak ile evdeki negatif enerji nötr hale getirilebilir.

16--Anadolu da Yatak odalarına ayna konulması negatif enerji büyüteceği inancıyla uygun görülmez.

17--Tuz ve kireç negatif enerjiyi üzerinde toplar.Yazlıkları vs uygun yerleri kireç ile boyamak.

17.1--Sofraya tuz konulması-yemeğin mum ışığında yenilmesi negatif enerjiye karşı iyi bir uygulama olabilir.

17.2--Oturma odalarına vs bir kapta iri tuz konularak ortamdaki elektromanyetik radyasyon ve negatif enerji burada toplanabilir.

18-Evin çevresine ekilen meyve ağaçları eve pozitif enerji verir.Yatak odalarında fesleğen,balkonda saksıda bitki yetiştirilmesi iyi bir uygulamadır.

19--Cilt temizliğinde gül suyu kullanılması negatif enerjiyi ortamda yok etmesi açısından iyi bir uygulamadır.

20--Bir oda-bina vs eğer pozitif enerji yüksek ise bitkiler daha zor çürür.Zor çürümenin olduğu yerde barınmak uygun olacaktır.Odaların tek tek enerji durumu gdo suz-kurtların yediği organik bitkilerin tam çürüme süreleri kıyaslanarak bulunabilir.

21--Yeni doğan bebeklere çengelli iğnesiyle nazarlık ve altın takmak uygun olacaktır.

22--Ada çayı nazar ve kötü enerjilerden koruduğu için ada çayı içmek-ada çayını küçük poşette taşımak uygun olabilir.

23--Çörek otu nazara karşı iyi geldiğinden toplantı vs da çörek otu çayını içmek-kurabiyelerde kullanmak-kavanozunu açıkta bırakmak uygun olabilir

24--Defne yaprağının büyüden koruduğuna inandığın için evde defne yaprağı bulundurmak-kullanmak uygundur.

25--Evde sıcak kahve yakmak-kahve kokusu ortama pozitif enerji yayar.

26-Tarçın kabuğu zenginlik ve bereket getirdiğine inanıldığı için evde tarçın çubuklu süt içmek uygun olabilir.

27--Evde put(maske,çocuk bebeği(et bebekler) biblo (özellkle afrika kökenli) vede köpek varsa evde pozitif ortam olmaz ve kavga çıkar ortam oluşur.Not:Köpek,sokakta,kulübesinde beslenir.Hayvan sokakta güzeldir,hayvanı sokakta beslemek güzeldir.

28--Gece zeytinyağlı gaz lambası(gaz lambasına zeytinyağı koyup) ışığında çalışmak ve dinlenmek(yanan zeytinyağı kokusu ortamda bulunan negatif enerji ortadan kaldırır ve güzel bir koku verir)

29--pirinç vazo kullanmak,camilere,odalara gül suyu spreyi sıkmak.

alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...