7 Ağustos 2018 Salı

Tüm yaratılışı birbirine bağlayan bir enerji alanı vardır.



Tüm maddeler sadece bir gücün varlığında ortaya çıkar ve yok olurlar... Bu gücün ardında bilinçli ve zeki bir zihin olduğunu var saymalıyız. Bu zihin tüm maddelerin Matriksidir.
 ( Max Planck )


Kuantum teorisinin babası Max Planck, bu sözleriyle yaratılmış olan her şeyin evrensel bir enerji alanıyla birbirine bağlı olduğunu tanımlamaktadır. Bu matriks dünyamızın kendisidir. Aynı zamanda dünyamızın içindeki ve dışındaki her şeydir. Eski kadimlerin dediği gibi " İçteki neyse dıştaki de odur. Yukarısı nasılsa, aşağısı da öyledir. "Matriks, biz olduğumuz kadar, yarattığımız, sevdiğimiz, nefret ettiğimiz, iyi kötü deneyimlediğimiz her şeydir.

Bizler, yaşarken içsel tutkularımızı, arzularımızı, korkularımızı, hayallerimizi bir kuantum tuvalin özünde ifade eden sanatçılarız. Ancak bizler hem tuval hem de tualin üzerindeki şekilleriz. Bizler hem boya, hem fırça, hem de sanatçıyız.

Bizler hem aynayız, hem aynadaki suretleriz. O zaman mucizeler insan olduğu müddetçe olacaktır çünkü mucize insandır. İnsan ilahi kıvılcımın içinde bulunduğu bir kaptır ve daima bağlantıdadır. Asla aciz ve savunmasız değildir.

İşte bunu anlayan insan uyanmıştır ve şunları keşfeder:

Tüm yaratılışı birbirine bağlayan bir enerji alanı vardır.

Alan içimizdeki inançlara, kap köprü ve ayna rolü yapar.

Alan holografiktir.

Alanla duygularımızın dili aracılığı ile bağlantı kurarız.

Bu anlayışa erişen insan,öncelikle kendini yeniden keşfedip inşa etmekle işe başlar. Bu değişim içten dışa doğru önce bireyi, yakın çevresini, toplumunu ve mensup olduğu tüm ulusu değiştirebilir. Bir kişi fark yaratabilir.

Gerçeğin başladığı bu yerde her şey bize açıktır



Holografik evren


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...