4 Temmuz 2010 Pazar

Bugün ne öğrendim?

Tarçının ses kısıklığına iyi geldiğini...



Kabuklu Tarçının bir tanesini bir bardak suda 5-6 dakika kaynatıyorsunuz.... Ilınınca içiyorsunuz. Hepsi bu kadar!


En büyük bir diğer özelliği de şeker hastağına yatkınlığınız varsa önlüyormuş. Haftada iki üç defa içmek şeker hastalığına karşı direnç oluşturuyormuş!



Ve önemli not: Kabuk tarçını aldığınızda dikkat etmeniz gereken bir nokta var rulo halindedir bilirsiniz elde dikkatlice onu kırın ortasına bakın ortada siyah mantar varsa onu kazıyın, çünkü o bir toksin bu da iyi bir şey değil!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...