29 Ocak 2016 Cuma

Bu yazıyı 7 gün boyunca okuduktan sonra lütfen hayatınıza dikkat edin, olacakları sevgiyle kabul edin….


Her şeyi bir kenara bırakın , bu niyet ve temenniyi okurken dikkatiniz kalbinizde olsun.


Hayatın içinde kanımla ve canımla ve tüm sevgimle sarmalandığım ilişklerimi yüzde yüzümle ve hep sevgimle yönetmeyi, sevdiklerimi asla ve hiç manipüle etmeden özgürce sevgimizi deneyimlemeyi, ilişkilerin temelinde her bilinçten ve hayattan büyümeyi sevgiyle temele oturtmayı ve en sevdiklerim üzerinden bana ulaşabilecek tüm manipulasyonlarımda en sevdiğimin hep ve önce özüm olması gerektiğini hatırlamayı ,buna göre davranmaya, hissetmeye ve yaşamaya niyet ediyorum…
Bu hayatın karşısında çaresiz kaldığım gerçekliklerde, ölüm ve özlem anında zamanın ve mekanın ötesinde sevdiklerime kalpten bağlı kalabilmeyi ve benimle geçirmeyi seçtikleri her an için şükranda kalabilecek güçte olmayı seçiyorum.

Aynaya baktığımda gördüğüme her gün ve her sefer ‘ seni seviyorum, bana deneyimlettiğin her şeyi seviyorum, senden gelen ve senin olan her seyi seviyorum, senin için her zaman ve her sekilde hep yüzde yüzümle burada olduğumu hiç unutmadan günlerimizi geçirelim’ diyerek yaşamaya devam etmeyi seçiyorum.

İçinde ve beraber yaşadığım evi, bedeni, işi, arkadaşları, ailemi mecburiyetlerden değil sevgiden ve tutkudan seçmeyi,yaşamayı, paylaşmayı seçiyorum. Birbirimize hizmetimiz bittiğinde sevgimize sarılarak her birini kendi yoluna uğurlayabilecek saf sevgide kalmaya niyet ediyorum.

Bugün…

Bu anda…

O an ne zamansa,o gün hangisi…

Parmaklarımın ucundan çıkan ruhumun her parçasına dokunan her gözü, maskeyi ve ruhu…Tüm iyi dileklerimle sarmalıyor ve sevgi, sabır, teslimiyet ve tutkunun hayatlarının her anına yoğunca yayılmasını temenni ediyorum…


Alıntı

2 yorum:

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...