15 Şubat 2016 Pazartesi

Bolluk bilinci!


Bolluk bereket herkesin en doğal hakkı olmasına rağmen kendinize yaptığınız olumsuz kodlamalar kişinin kendisini sabote etmesine neden olur.
Bu nasıl olur?

Sürekli tekrar ettiğiniz cümlelere dikkat edin hücrelerinizin içindeki su bunu alır ve kodlar, etrafınızda bununla ilgili manyetik bir alan oluşturur. Dolayısıyla o frekansı yaymaya başladığınız içinde o tekrar ettiğiniz şeylerin daha fazla hayatınıza çekilmesine neden olursunuz. (doğal olarak biz çektiğimiz gibi diğer insanlarda aynı çekim gücüne sahip.. ) Çünkü bu bir kuantum fiziği kuralıdır Frekansı birbirine uygun olan olaylar ve insanlar birbirine çekilir.

Kuantum fiziği, yaydığımız bu dalgaların sadece fiziksel çevremizle sınırlı kalmayıp geçmişe ve geleceğe de yayıldığını bulmuştur. Geleceğe yayılan dalgalar “teklif dalgası”, geçmişe geri dönen dalgalar ise “eko dalgası” olarak adlandırılıyor.

Albert Einstein der ki; Zaman hiç de göründüğü gibi değildir. Sadece bir yöne doğru hareket etmez ve gelecek, geçmişle aynı zamanda mevcuttur. 

Anlatmaya çalıştığı tam olarak şu; Biz geçmişten geleceğe yolculuk ettiğimizi düşünüyoruz ya, aslında geçmiş gelecek hepsi şu an içerisinde mevcut. Biraz akıl karışıyor bu noktada dimi:)
Geleceğinizdeki bütün olacak olanı bugünkü bilinciniz belirliyor..
Bizler düşünce yoluyla geleceğe isteklerimizi dalga olarak yolluyoruz. Yani her bir düşüncemiz evrene teklif dalgası olarak yayılıyor.. O da tüm olasılıkları tarıyor ve size düşüncenize en yaygın olanı size çekiyor
Para parayı, mutluluk daha çok mutluluğu, başarı başarıyı... Mutsuzluk mutsuzluğu..
Dolayısıyla da iç dünyanızda ne varsa, hayatınızda karşınıza çıkacak olan odur!

Bunun içinde yapılması gereken tek şey kendinizi kıtlık bilincinden bir an önce çıkarmak..

Nur Demir-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...