22 Mayıs 2016 Pazar

Yaşamınızın kalitesini belirleyen şey, inançlarınız, mutluluk ya da mutsuzluk eğiliminizdir.

Yorgun bir ruh, enerjinizin çökmesine neden olur. Bu durum ise kaderinizi karartacaktır!
Hafiflemenin, enerjinizi parlatmanın ve karanlık düşüncelerden kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi değiştirmeniz, size Pollyannacılık gibi gelmemeli. Bu işlem kişisel enerji alanınıza güçlü ve olumlu bir akım sağlayan bir alternatördür. Kuantum fiziğine göre, gerçekliğinizi yaratan şey bilincinizdir. Bu gerçekliği görmezden gelerek acı çekebilir ya da dikkate alarak Evren’in size sunduğu sihrin ve mutluluğun tadını çıkarabilirsiniz.

Seçim sizin. Olumsuz enerji frekansları yaymaya devam etmek zorunda değilsiniz. Bu akımı daha olumlu bir yaklaşıma dönüştürebilirsiniz. Karamsarlık yerine iyimserliği seçtiğiniz an, arzularınıza kavuşma yönünde kuantum sıçramalar gerçekleştirebilirsiniz.

Farkında olmasanız dahi, korku dolu inançlarınızın, üzerinizde büyük etkisi vardır. Sizi duygusal açıdan hapsederek enerjinizi kontrol etmeye başlarlar. Olumsuz enerji yayan düşüncelerin yerine, sizin açınızdan yararlı ve doyurucu alternatifler koyma konusunda, bilinçli ve azimli bir seçim yapmadığınız sürece, kalbinizden zehirli bir enerji yayılmaya devam edecek ve çevrenizdekilerin kalplerinden de aynı şekilde, zehirli bir enerji olarak size geri dönecektir.
Gerçekten istediğiniz şey bu mu?

Evrensel Çekim Yasaları
Sandra Anne Taylor



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...