15 Temmuz 2016 Cuma

Bu Basit Yöntem Sizi Cep Telefonunun Yaydığı Radyasyondan Koruyor!



Modern çağın kaçınılmaz iletişim aracı cep telefonu, hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Çoğumuz cep telefonlarıyla yatıp kalkıyoruz. Geceleri bile cep telefonlarımızı yanımızdan ayırmıyoruz. Hele ki akıllı telefon sahibiysek geceleri en son ve sabah uyandığımızda ilk gördüğümüz şey o oluyor. Çoğu zaman cep telefonları bizim onlara sahip olduğumuzdan daha çok bize sahip oluyor.
Bu arada cep telefonlarının yaydığı radyasyonun vücudumuza ne büyük zararlar verdiğini de göz ardı ediyoruz. Atina Üniversitesi Hücre Biyolojisi ve Biyofizik Bölümü’nün yayınladığı araştırma sonucuna göre cep telefonlarının başlıca zararları arasında; hafızaya zarar vermesi, DNA tahribatına yol açması ve beynin metabolizma proteinlerinin etkisini değiştirmesi yer alıyor.
Cep telefonunun yaydığı radyasyonun zararlarından korunmak için; direkt başınıza ve vücuduna tutmamak, konuşurken kulaklık kullanmak, açıkken cepte ve göğüste taşımamak, uyurken yakınınızda tutmamak gibi önlemler söz konusu. Şimdi de cep telefonlarının yaydığı radyasyonun zararlarından doğal bir yöntem ile korunmak mümkün.

Biberiye Radyasyonun Zararlı Etkilerinden Koruyor

Evet yanlış okumadınız.Bu hazırlaması ve içimi son derece kolay içecek sizi radyasyonun zararlarından koruyorBiberiye çayının vücudumuzu toksinlerden arındırma konusundaki faydası yakın zamanda bilimsel olarak kanıtlandı. Hafızayı güçlendiren, konsantrasyonu artıran, hazımsızlığı gideren, bağışıklık sistemini destekleyen, kan dolaşımını hızlandıran, baş ağrısı ve migren ağrılarını hafifleten mucizevi içecek Biberiye çayının faydaları saymakla bitmiyor. Ayrıca toksinlerin vücuttan atılmasını hızlandırdığı da biliniyordu. Biberiye çayının bu çok önemli yararı British Journal of Radiology (İngiliz Radyoloji Yayını )‘de yayınlanan bilimsel bir makale ile literatüre geçmiş oldu. Araştırmada biberiyenin içindeki carnosic ve canosol asitlerin hasara uğramış DNA hücrelerini onarmada ve radyasyonile savaşta çok güçlü anti-oksidanlar olduğu tespit edildi.

Tek yapmanız gereken 2 yemek kaşığı biberiyeyi, ocaktan indirdiğiniz 1 bardak kaynamış suya atıp karıştırmak. 10-15 dakika demlenmesini sağlayıp soğumaya bıraktıktan sonra içebilirsiniz. Ayrıca buharını da soluyabilirsiniz. Çünkü biberiye çayının buharı ciğerler ve bütün organizma için de son derece faydalıdır. Biberiye yağını diyetinize de ekleyebilirsiniz. Ayrıca günde 5 dakika biberiye yağını nefesinizle içinize çekmek hafızanızın %75 oranında güçlenmesine yardımcı olacaktır. Bu konuda yapılan bir araştırma da gösteriyor ki; biberiyenin içindeki cineole adlı etken madde hafızamızı güçlendirmede büyük rol oynuyor.
Cep telefonunun yaydığı radyasyonun zararlarından korunmak ve toksinlerden arınmak için biberiye çayını ne kadar süre içmeniz gerekiyor? Aslında cevabı gayet iyi biliyorsunuz. Cep telefonu hayatınızda olduğu sürece haftada  3-4 kez biberiye çayı içmenizi öneririz.

Kaynak: Healthylifetricks..com

3 yorum:

  1. Denemek lazım gerçekten çok iyi...

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum düzenli kullanım sonucu migreni bitiriyyor benim bitirdi şuan

    YanıtlaSil
  3. Bende kullanıyorum düzenli kullanım sonucu migreni bitiriyyor benim bitirdi şuan

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...