10 Mayıs 2018 Perşembe

Pineal Gland’ımızın (epifiz bezi) Kireçlenmesini Nasıl Temizler ve Koruruz?


Birinci adım olarak kireçlenmeyi meydana getirici maddelerden uzak durmamız lazım.

1 – Kimyasallar
Flouride, Chlorine and Bromide gibi kimyasal maddeleri hayatımızdan uzaklaştırmamız lazim, bilhassa fluoride pineal gland tarafindan kolayca cekilen bir madde, burada calcium fosfat kristalleri oluşturuyor, diş macunu ve genelde musluk sularında mevcut, ağır zehir içeriği olup pineal glandda kireçlenme yoluyla işlevsiz hale getiriyor, kaynak suyu ve dogal dişmacunu kullanmalıyız (veya flouridsiz macunu)

2 – Kalsiyum
Dışardan aldığımız bütün kalsiyum hapları calcium carbonate içeriyor genelde, işlenmiş yiyeceklerde de calcium phosphate, calcium carbonate ve dicalcium phosphate formlarında mevcut, kalsiyumu doğal yiyeceklerden almamız gerekli. Susam, ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler, portakal ve brokoli gibi yiyecek ve sebzelerden almamız gerekli.

3 – Musluk suyu
Musluk suyunda kireçlenme meydana getiren bir çok madde var flourid ve klor, kalsiyum gibi, uzun vadede distile edilmiş su tavsiye edilmiyor musluk suyundan iyi olsada, en iyi secenek doğal kaynak suyu.

4 – Civa
En kötü pineal toksinlerden biri olup temizlemeside güçtür, civalı diş dolgularımızdan hemen kurtulmamıiz lazım, ayrıca koruyucu aşıların hepsi (methyl mercury) kimyasal koruyucusu içermekte ve temizlemesi çok güçtür. Büyük balıklar daha fazla ağır metal içerir. Midye, karides, yengeç, istakoz, kalamar gibi dip deniz ürünlerinden kaçınmak gerekiyor. Ekolojik lambalar, floresan gibi lambalarin kırılmasında cikan tozda da yüksek civa bulunur. Solunum yoluyla almamak gerek. İyi haber clorella ve spirulina( iki değişik kültür yosunu), buğday çimi, suyu ve gunluk kişniş kullanımı beyindeki ağir metal birikimini çıkarmakta ve idrar yoluyla atmaktadır.

5 – Bitki böcek ilaçları
Sebze ve meyvaları bir müddet sirkeli suyun icinde bekletip yıkadıktan sonra kullanmalıyız. Mümkünse organic sebze ve meyva tüketmemiz gerek, bunlarda ilac kullanılmıyor. Bir çok et ürünlerinde de yiyecek zincirinde hayvanların aldıkları bitkisellerden bu ilaçlar bulaşmakta ve bize kadar et protein olarak gelmektedir.

6 – Diger toksinler
Yapay tatlandırıcılar, (aspartame K), rafine şeker, phylenanine (meyva ezmelerinde), E numarali koruyucular, deodorantlar, temizlik malzemeleri kimyasallar, diş ve ağız temizleme gargaraları (tuzlu su en iyi secenek) ve hava temizleyici spreyler,

7 – Şeker, kafein, alkol ve tütün ürünlerinin pineale verdigi zararı temizlek için en az iki ay bunlardan uzak kalmak gerekiyor ama en iyisi tamamen bırakmak, beden ruh dengesi bulunup, pineal gland aktivesinde çok gerekli bir enerji meydana getiriyor

İkinci adım mevcut kireçlenmeyi temizleme

1 – Organik skate fish oil, activator x denilen çok kuvvetli bir madde içermekte.

2 – MSM, cok kuvvetli bir anti oksidant olup deri saç ve kemikler icin cok faydalıdır. Her gün 7000 -10000 mg kullanılabilir. Yüksek doz daha etkilidir, az kullanıilsa da faydası vardır.

3 – İşlenmemiş kakao, hem cok kuvvetli bir anti oksidant hemde iyi bir pineal gland hareketlendiricisidir. Active edicidir, yüksek dozda tavsiye ediliyor,

4 – SITRIK asid, çiğ limon suyu ve citric acid ayni işi görüyorlar fakat her gün 7 organik limon suyu boş mideye üç hafta boyunca suyla kariştırılarak içilmesi tavsiye ediliyor. Yahut uç çorba kaşığı sitrik acid, sitrik asid dişlere zarar verebiliyor onun icin tercihan limon suyu en iyisi.

5 – Kekik yağı ve neem extresi, nano bakterinin etrafına koruyucu olarak oluşturduğu kalsiyum kabuğa karşi tabii anti bakteriyel olarak faaliyet gosterir,.

6 – Organik kırmızı elma sirkesi, malik asid içerir ve çok kuvvetli bir anti oksidant ve temizleyicidir. Şişede satılan ve pastorize edilmemişi tercih edilmelidir. Gündüz ve gece bir bardak ılık suya bir çorba kaşığı ilavesiyle alınabilir.

7 – Activator x (K1/K2), süper potansiyel detox, vitamin A ve D3 ile karişik alındığında, damar eklem ve pineal g gibi bolgelerden kireci temizleyici ve gerekli yere sevketme etkisi var. K1 yeşil yapraklı bitki ve sebzelerde. K2 ise bağırsaklarda mikro organizmalar tarafindan üretilmekte veya kaz ve tavuk ciğeri, yumurta sarısı ve tabii otla beslenmiş inek sütünden yapılma tereyağı ve peynirde bulunmakta, japon filizlendirilmiş soya fasulyesi (en zengin kaynak) balik yağları,balık yumurtası ve midyede bulunuyor.

8 – BORON kuvvetli bir detox ve kireç temizleyicidir. Pineal gland icin, floridide temizlemektedir. En cok kırmızı pancar i.inde vardır(beet). Organic lerinden günlük tüketmek en iyi seçenektir. 1/4 tatli kaşigi sodium borate (Borax) bir su bardağı yeşil çaya ilave edilebilir. 1/32 -1/4 tatli kaşığı borax 1 lt saf suya katılarak gün boyunca azar azar alınabilir. Ayrıca, 1/8 tatlı kaşığı deniz tuzu da etkili olur aynı şekilde.

9 – MELATONIN, pineal gland temizliginde ve floridin atılmasında etklili olduğu düşünülüyor. Melatonin arttırıcı aktiviteler yapmak gerekiyor. Gün boyunca, egzersiz diyet ve meditasyon ile, ayrıca dışarıdan da alınabiliyor, bunun icin bir bilene danişmakta fayda var,

10 – IYOT, iyotun, sodium floridi idrar yoluyla kalsiyum florid olarak atılmasında etkin olduğu ispatlanmiş klinik olarak, deniz yosunu yiyeceklerde ve dışarıdan tablet olarak kombine iyodin ve potasyum iyidin olarak alınabilir. Bu vucuttan floridi atarken kalsiyumu da düşürdüğü için ,faydalı kalsiyum içeren yiyeceklere ağırlık vermek gerekiyor ayrıca, iyot alınırken lecittin alınması da tavsiye ediliyor tamamlayıcı olarak.

11 – DEMIRHINDI (hint hurmasi), çayının meyvesinin,kabuk ve yapraklarının alkol extresi ve kullanımının floridi idrar yoluyla temizledigi biliniyor, hint ayurvedasında çok kullanılan bir bitkidir.

12 – Distile edilmiş saf su ile yapılan 2-3 haftalık kürlerin temizleyici etkisi tespit edilmiştir.

13 – YOGA pratiklerinden , dili üst damağın sinuse birleştiği yere yapıştırarak ve o bölgeyi dilin ucuyla masajlamak suretiyle temizlik ve aktivasyon gercekleşiyor ama bu cok uzun zaman alabiliyor. Damağın o bölgesi pineal glandla baglantılı. Asidik olmayan sebze meyva ve yiyecekleri tercih etmemiz ve aynıi zamanda kan gurubuna göre diyet uygulaması da tavsiye ediliyor.

Çeviren: A.Selçuk Vural
Kaynak: http://decalcifypinealgland.com/how-to-decalcify-the-pinea…/

BURADA ESAS OLAN PiNEAL GLAND`IN TEMiZLENMESi .. AKTiVASYONU ISE EN ÜST DÜZEYDE MELEKİ OLARAK YAPACAK OLAN DİREKT DATADAN İNZAL OLAN ESMA VE AYET ZİKİRLERİDİR. RAHMANİ SAATLER OLAN GECENİN SON ÜÇTE BİRİNDE YAPILACAK TESBİH NAMAZI VE TEFEKKÜRLE EPİFİZİ AKTİVASYONA HAZIRLAMAK EN GÜZEL YOL OLSA GEREK.. (A.S.V)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...